4-stjernet feriehus med pool, spa og Tesla-lader

4
icon
icon
icon
icon

Ingridsvej 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60017
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 400 meter fra det brusende Vesterhav, venter jer her på Ingridsvej 11 i Blåvand et fantastisk 4-stjernet pool hus til 10 Personer. Feriehuset har i 2023 gennemgået en renovering og fremstår lyst og lækkert. Her får I hele 5 soverum og 2 badeværelser – samt et lækkert pool rum med spa og sauna. Har I el- eller hybridbil, kan I oplade den med sommerhuset 11 Kwh Tesla-lader. Alt i alt får I her de perfekte rammer for jeres ferie ved Vesterhavet.

Stråtækt idyl med et moderne touch

Det i 2023 renoverede feriehus er udført i 2 plan, med en lys og let indretning. Samlingspunktet i feriehuset er det rummelige alrum med kig til pool rummet, der ligger et niveau lavere. Alrummet indeholder spiseplads samt et stilfuldt køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur. Her kan I hygge jer sammen omkring madlavning eller et brætspil ved spisebordet, imens familiens vandhunde hygger sig i poolen. I alrummet befinder husets brændeovn sig, som sørger for en hyggelig stemning. Derudover er der gulvvarme i hele alrummet.

Opholdsstuen befinder sig på første sal, med åbent kig ned til alrummet. Her har I et storslået lysindfald fra det store vinduesparti, og de mange siddepladser giver jer mulighed for at samles her til hyggeligt samvær.

Huset er blevet energioptimeret med 3-lags vinduesglas, ekstra isolering i nyt tag og varmepumper.

Fordelt på de 189 m2 får I her 5 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltseng og de resterende 3 er med hver 2 enkeltsenge. Derudover får I her 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme – her er der altså ingen trængsel om morgenen. Desuden er det ene også indrettet med vaskemaskine og tørretumbler.

Vandleg eller afslapning – her er noget for enhver

For de vand glade byder pool rummet på en dejlig pool, hvor familiens vandhunde kan boltre sig i timevis. Er man mere til afslapning, kan en tur i spabadet klart anbefales. Sæt jer til rette i det varme vand og mærk hverdagens stress og jag blive skyllet bort.

Efter en dag med mange aktiviteter i de fri, kan I sætte jer til rette i saunaen, og få varmet musklerne godt igennem. Det er ren velvære for krop og sjæl.

Afslapning på terrassen eller stranden – her er mulighederne mange

Omkring feriehuset på Ingridsvej 11, er der flere gode steder hvorfra I kan nyde sommersolen i komfortable havemøbler eller solvogne, hvor I kan læne jer tilbage og tage sol eller læse en god bog. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde aftensmaden i det fri.

Med en beliggenhed blot 400 meter fra Vesterhavet, er det oplagt at tage en tur til stranden. Den brede sandstrand indbyder til mange timer med leg og afslapning – og er I på jagt efter havets guld, er der gode chancer for at finde rav, især efter et godt blæsevejr.

Blåvand bymidte ligger kun små 600 meter fra feriehuset, og har flere gode indkøbssteder, specialbutikker og restauranter. Blåvand byder også på mange seværdigheder og aktiviteter for store som små. Langs stranden ligger flere bunkere fra 2. Verdenskrig, og har man interesse heri, har det flotte museum Tirpitz en god udstilling netop fra 2. Verdenskrig. For familiens mindste ligger her også Blåvand Minizoo.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60017

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage
Schnell am Strand und im Zentrum, auch zu Fuß
Schöne und geschmackvolle Einrichtung

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein etwas verwinkeltes, aber sehr gemütliches und tolles Ferienhaus für die gesamte Familie. Kurze FußWege zum Strand und in die Einkaufsstraße, zudem ein toller Pool- und Whirlpool-Bereich. Das Haus garantiert urlaubsgenüssliche Tage bei jedem Wetter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr großzügig ausgestattet und komplett renoviert (nur der Pool ist älter aber insgesamt sauber). Es teilt sich in drei Bereiche ein. Ein Erdgeschoß mit 3 Zimmer und dem separaten Poolbereich. Auf der ersten Ebene gibt es eine schöne große Küche mit großem Kühl- und Gefrierschrank und einen langen schönen Esstisch. Auf der zweiten Ebene gibt 3 schöne Sitzecken und noch mal zwei Zimmer mit einem Bad. Im Außenbereich gibt es eine große Terrasse und noch weitere zwei Sitzmöglichkeiten. Das Haus ist modern eingerichtet und man ist fußläufig in 800-900 Metern am Strand. Auch die Stadt kann man gut zu Fuß (kleinerer Fußmarsch) oder mit dem Auto erreichen. Hier lässt sich die Ferienzeit gut genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:189 / 2.537
Renoveret / Byggeår:2023 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...