Hyggeligt sommerhus med spa og sauna i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60444
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Sandtoftevej 5 i Blåvand kan I samles til en ferie for op til 6 personer, hvor I kan se frem til mange hyggelige feriestunder i alrummet. Derudover venter jer også masser af afslapning i det nyrenoverede (2021) feriehus, der byder på både spa og sauna. I sommerhuset er I også velkomne til at tage jeres hund med på ferie.

Hyggelige og afslappende feriestunder

I det nyrenoverede (2021) sommerhus på Sandtoftevej 5 i Blåvand kan I se frem til at nyde mange hyggelige og afslappende stunder. De afslappende stunder venter jer på badeværelset, hvor spaen og saunaen er klar til at forkæle jer med masser af afslapning, så I kan få ladt jeres batterier helt op igen.

Til de mere hyggelige stunder kan I samles i sommerhusets alrum, der forener køkken, spiseplads og stue. Her kan I både være sammen om at lave mad, spille spil og se film, men I kan også nyde hinandens selskab, selvom I laver forskellige ting.

I alrummet sørger brændeovnen med sine knitrende flammer for at fuldende feriestemningen. Derudover har I også en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis.

Det 95 kvadratmeter store sommerhus byder på 3 gode soveværelser med dobbeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i, når I er ved at have brugt al jeres energi for dagen. Med både et badeværelse og et gæstetoilet med gulvvarme slipper I for kø og kolde fødder næste morgen.

Skønne, udendørs feriedage på terrassen

Sommerhuset byder desuden på en dejlig terrasse, hvor I kan tilbringe nogle skønne, udendørs feriedage. Her har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i, mens I slapper af på en plads i solens varme stråler. I kan også nyde en stund i skyggen, da terrassen er delvist overdækket.

Som dag så småt bliver til aften, og det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen på terrassen og tilberede en lækker middag med saftige bøffer.

Ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et skønt område at holde ferie, og her har I flere hyggelige ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet besøge Vesterhavet, som er beliggende 1,3 kilometer fra feriehuset, hvor I både kan bade i bølgen blå, bygge flotte sandslotte på stranden og meget mere.

I løbet af ferien kan I også besøge Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Til toppen af fyret er der 170 trappetrin, og når I er nået til toppen, kan I opleve en fantastisk udsigt over området.

I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, som I kan besøge, når I skal klare jeres indkøb i løbet af ferien. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 1,5 kilometer fra jeres ferieadresse på Sandtoftevej 5.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60444

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und insgesamt liebevoll eingerichtet. Wir haben zu zweit mit Hund eine Woche im Herbst im Haus verbracht und uns sehr wohl gefühlt und gut erholt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr liebevoll und gemütlich eingerichtetes Haus. Die Küche ist gut ausgestattet und bietet alles was man zum kochen benötigt.

Die geschlossenene Terrasse lädt nach einem Strandsoaziergang zum Verweilen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus war sehr sauber und ordentlich. Würde dieses Haus immer wieder empfehlen



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 3.172
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...