Skønt sommerhus med brændeovn til 7 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 51, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60413
7 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en fin naturgrund i Blåvand venter jer dette skønne sommerhus med brændeovn, der rummer plads til op til 7 personer. Feriehuset på Hedetoftvej 51 i Blåvand er altså et oplagt valg til jeres næste ferie med familien eller vennerne. 

Lys indretning med brændeovn, alkove og godt lysindfald

Når I træder ind i feriehuset på Hedetoftvej 51 i Blåvand, vil I straks opleve, at der her er en helt fantastisk ferieatmosfære takket være den lyse indretning, hvor der både er et godt lysindfald og mange fine detaljer rundt omkring.

I sommerhusets alrum er der lagt op til hyggelige stunder for hele familien. Her kan I blandt andet samles foran tv’et til en god film eller omkring spisebordet til et sjovt spil eller god mad. Her har I også en hyggelig alkove, hvor I kan trække jer tilbage til en stille stund.

Brændeovnen i alrummet sørger for, at feriestemningen bliver fuldendt, og samtidig spreder den også en dejlige varme i rummet. Derudover har I en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for behagelige temperaturer.

Jeres ferietid skal selvfølgelig ikke gå med at lave en masse praktisk husarbejde. Når I har lavet mad i køkkenet, sørger opvaskemaskinen for opvasken, og når tøjet skal vaskes i løbet af ferien, har I både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Feriehuset har i alt 7 sengepladser fordelt i 3 soverum. Den ene befinder sig i anekset med adgang fra terrassen.

Fin naturgrund og dejligt udeområde med flere terrasser

Sommerhuset er beliggende på en fin naturgrund, hvor I er omgivet af masser af skøn natur på ferien. På sommerhusets dejlige udeområde er der rig mulighed for at nyde de solrige feriedage. Her har I flere terrasser, hvor I kan finde jer godt til rette i havemøblerne.

På de lune ferieaftener kan I tænde op i sommerhusets gasgrill og stege nogle saftige bøffer som en skøn afslutning på feriedagen.

Hyggelige ferieoplevelser i Blåvand

På jeres ferie i sommerhuset på Hedetoftvej 51 i Blåvand er der mange hyggelige ferieoplevelser, I kan tage ud at opleve. Blandt andet er der Vesterhavet, som ligger 2 kilometer fra sommerhuset, og som er et besøg værd på alle tider af året.

I Blåvand kan I også besøge Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk fyr. Til toppen af fyret er der 170 trappetrin, og fra toppen vil I kunne opleve en skøn udsigt. Derudover er der også steder såsom Blåvand Zoo og Tirpitz-museet, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.

Fra sommerhuset har I kun 800 meter til centrum af Blåvand, hvor I kan købe ind i byens supermarkeder og specialbutikker. I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge byens hyggelige spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60413

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super tolles Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderschönes Haus. Eigentlich ja 2 Häuser. Also ein Paar kann seperat mit eigenem Badezimmer wohnen. Die riesige überdachte Terrasse mit Gasgrill ist wirklich ein Traum.
Für alle Sitzgelegenheiten gibt es Sitzkissen, die auch in einem sauberen, gepflegtem Zusstand waren.
Die Einrichtung ist sehr geschmackvoll und gemütlich. Alle Lampen hätte ich gerne mit nach Hause genommen.
Gute Töpfe und Pfannen. Schönes Geschirr und Gläser, das Besteck paßte allerdings nicht in diesen Rahmen. Aber natürlich funktionsfähig.
Die Küche modern und doch gemütlich eingerichtet.
Die Alkoven sind das ganz besondere in diesem Haus.
Uns hat es sehr gut gefallen. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das haus übertrifft die Erwartungen der Gäste. Es ist großzügig ausgestattet und aller sehr gemütlich und modern.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill, gynge, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...