Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Blåvandvej 56A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60417
6 pers.
Antal personer
1850 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Blåvandvej 56A i Blåvand står dette hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer – et oplagt valg til familien eller vennerne. I sommerhuset venter jer en hyggelig indretning med brændeovn, hvor rammerne er sat for en skøn ferie i Blåvand. Fra sommerhuset har I blot 700 meter til centrum af Blåvand.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Blåvandvej 56A bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning, og her er rammerne virkelig sat for en ferie i hyggens tegn.

Hjertet i det 82 kvadratmeter store feriehus er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I virkelig nyde hinandens selskab, uanset om I er sammen om at lave mad, spille spil og se film, eller om I laver noget hver især.

I alrummet sætter brændeovnen prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. Udover brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima i feriehuset. Derudover udgør den hyggelige pejsestue en speciel charme.

Når I skal samle ny energi til de kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 2 soveværelser. På 2 af soveværelserne finder I dobbeltsenge, mens I på det tredje soveværelser finder en køjeseng. Derudover har I 1 badeværelse i feriehuset, der er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne.

Stort udeområde med åben terrasse

Sommerhuset er beliggende på en naturgrund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I masser af plads at boltre jer på. Har venter jer også en skøn, åben terrasse, hvor I har havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af feriens solrige dage.

Kort afstand til centrum af Blåvand – kun 700 meter

Fra jeres ferieadresse på Blåvandvej 56A har I ikke langt til centrum af den hyggelige ferieby Blåvand. I har blot 700 meter, før I står i feriebyen, hvor I finder gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker samt en række skønne spisesteder, I kan besøge.

Desuden har I lige knap 1,9 kilometer til det fantastiske Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året. På de brede sandstrande kan I nyde lange gåture, og om sommeren kan I snuppe en frisk dukkert i de blå bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60417

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren rundum mit dem Haus sehr zufrieden. Wir hatten erholsame Tage.
Das Haus ist einfach KLASSE!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super gemütlich eingerichtet. Obwohl es relativ dicht an der Straße liegt, hört man von dort wirklich nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und liebevoll ausgestattetes Haus. Die Küche ist perfekt bestückt. Es hat uns an nichts gefehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.019
Renoveret / Byggeår:2001 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...