Skønt aktivitetshus med spa, sauna og indhegnet have i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 80, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60405
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sønder-Vasevej 80 centralt i Blåvand, tæt på både by og strand, finder I et skønt og velindrettet feriehus med plads til 10 personer og 2 hunde, og her er der noget for enhver. I sommerhuset er der mulighed for afslapning i spa og sauna og underholdning i aktivitetsrummet, hvor I kan spille billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Sommerhuset har en dejlig beliggenhed kun 300 meter fra stranden og 500 meter fra den nærmeste indkøbsmulighed! Ved sommerhuset har I desuden mulighed for at oplade el-/hybridbilen via feriehusets 11 Kwh ladestander.

Ferie med afslapning i spa og sauna og underholdning i aktivitetsrum

Når I holder ferie i sommerhuset på Sønder-Vasevej 80 i Blåvand, vil I ikke komme til at kede jer. Her er der nemlig noget for enhver. Til de af jer, der ønsker masser af afslapning, er det det ene af sommerhusets 2 badeværelser, I skal søge mod. Her finder I nemlig en lækker spa og en skøn sauna, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning på ferien.

Til de af jer, der foretrækker, at der er gang i den, kan I søge mod sommerhusets aktivitetsrum. I aktivitetsrummet har I både mulighed for at spille bordtennis, billard, bordfodbold og dart – måske I endda skal have gang i en turnering i løbet af ferien for at finde den store mester?

Når hele ferieflokken skal samles, kan I gøre det i alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. I det store, åbne rum kan I nyde hinandens selskab, mens I laver mad, spiser, spiller spil eller ser film. Brændeovnen i alrummet fuldender stemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

Efter en dejlig feriedag kan I så småt begynde at gå til køjs. I feriehuset finder I 4 gode soveværelser – 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, 1 soveværelse med en etageseng og 1 soveværelse med 2 etagesenge.

Indhegnet grund med terrasse, sandkasse, gynge og fodboldmål

Sommerhuset byder på et skønt udeområde, hvor både store, små og firbenede kan nyde de solskinsfyldte feriedage. Feriehuset er beliggende på en dejlig, indhegnet grund, så både hunde og mindre børn kan færdes trygt og frit.

Sommerhuset har en terrasse, der er åben og delvist overdækket, og som I kan nyde de solrige feriedage på. Her kan I finde jer en god plads i solens stråler, hvor I kan finde jer til rette i havemøblerne og liggestolene. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan nyde på terrassen.

I haven er der en sandkasse og et gyngestativ til feriens yngste gæster. Derudover er der også fodboldmål i forhaven med god plads til en fodboldkamp eller to.

Dejlig beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed i Blåvand, hvor I hverken har langt til strand eller by. Fra sommerhuset på Sønder-Vasevej 80 har I kun 300 meter til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture på de smukke strande eller bade i bølgen blå.

Desuden har I kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed i Blåvand. I byen kan I både købe ind hos supermarkederne og specialbutikkerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60405

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr, sehr schön und empfehlenswert. Mit dem Billard, Tischtennis, Dart und Tischfußball kann man auch mal schlechtes Wetter sehr gut aushalten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in einem tollen Gebiet mit vielen Möglichkeiten. Sehr Hunde freundlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus verfügt über eine tolle Raumaufteilung, gerade Familien mit Kindern freuen sich bestimmt über die Etagenbetten. Insgesamt sind alle Betten sehr komfortabel, besonders im Vergleich mit anderen Ferienhäusern.
Lediglich in der Küche könnte mal eine neue Kaffeemaschine einziehen und wir haben Platz zum Verstauen unserer Vorräte vermisst.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.055
Renoveret / Byggeår:2015 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...