Skønt feriehus med brændeovn i private omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Møllehusvej 51, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60304
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset til 6 personer på Møllehusvej 51 i Blåvand emmer af hygge, og I vil have rig mulighed for at hygge jer foran den gode brændeovn med en kop kaffe eller sjovt brætspil. Desuden har børnene masser af muligheder for leg udendørs, da I både finder en gynge, sandkasse og legehus på grunden.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og varmepumpe 

De fleste timer af jeres ferie kommer I utvivlsomt til at bruge i den hyggelige stue. Her kan I nyde varmen fra brændeovnen og læne jer tilbage i sofaen. Hvis ikke I har lyst til at bruge brændeovnen, er sommerhuset udstyret med en økonomisk varmepumpe, som kan varme jer.

Naturligvis er sommerhuset også indrettet med diverse praktiske nødvendigheder. I vil finde både vaskemaskine og tørretumbler, så I altid har rent tøj – måske efter en tur på stranden? Derudover er der også en opvaskemaskine, så I ikke skal bruge ferien på at vaske op.

Dejlig naturgrund med lukket terrasse og legeredskaber til børnene

Den 2.262 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af træer, så I kan holde ferie i private omgivelser. Børnene skal nok være trætte til aften, da de kan brænde krudt af ved at gynge på sommerhusets gynge eller lege i legehuset.

Imens børnene leger, kan I slappe af på terrassen. Den er delvist overdækket, så I kan nyde naturen og den friske luft i alt salgs vejr. Desuden er terrassen vendt mod syd, så man kan finde en solstråle det meste af dagen.

Nyd ferien i flotte omgivelser med indkøb tæt på

Når I holder ferie på Møllehusvej 51 i Blåvand, er I altid tæt på skønne naturoplevelser. I kan gå ture i smukke klit– og hedelandskaber, eller gå en tur til Vesterhavet, hvor de friske kan hoppe i badetøjet og tage en svømmetur.

Nærmeste indkøb er at finde i Blåvand. Her har I mulighed for at handle i diverse specialbutikker, men naturligvis også i supermarked, hvor I kan købe morgenbrød eller isen til desserten. Derudover byder Blåvand på shopping og flere hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60304

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut ausgestatteres Haus, moderne Küche und bequeme Betten. Der Wohnbereich ist etwas in die Jahre gekommen aber dennoch ist das Haus sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein absolutes Wohlfühlhaus mit herrlicher Umgebung. Die windgeschützte Terrasse lädt zum Entspannen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich war zum 2. Mal in diesem Haus. Der Grund: Es ist günstig und liegt schön abseits. Insgesamt bin ich sehr zufrieden und habe für das Frühjahr nochmals gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.262
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...