Skønt sommerhus med spa, sauna, udespa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 31, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60312
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

Hvorfor vælge mellem afslapning og underholdning, når I kan få begge dele? Dét kan I nemlig i dette skønne sommerhus på Fyrvej 31 i Blåvand. Sommerhuset har både spa og sauna på badeværelset, udespa og udebruser i haven og aktivitetsrum med billard, bordtennis, airhockey og dart. 6 personer kan sammen nyde en sjov, hyggelig og afslappende ferie i sommerhuset, der ligger kun 200 meter fra stranden og Vesterhavet.

Afslapning i spa og sauna – sjov og underholdning i aktivitetsrum

Sommerhuset på Fyrvej 31 har mange højdepunkter. Først og fremmest er der afslapningshøjdepunktet, som I finder på det ene af sommerhusets 2 badeværelser. Her står et lækkert spabad klar til at forkæle jer med masser af afslapning i det varme, boblende vand. Derefter kan I hoppe ind i saunaen og fuldende wellness-sessionen.

Et andet højdepunkt i sommerhuset er aktivitetsrummet, hvor I med garanti kommer til at tilbringe mange sjove og underholdende timer sammen på ferien. I aktivitetsrummet kan I både give jer i kast med et spil billard, airhockey, dart og bordtennis. Derudover er der også et bordfodboldbord i sommerhuset, så det kalder virkelig på en gamenight med masser af snacks – hvem er feriens ultimative vinder?

Til hyggelige stunder, hvor der skal være lidt mere ro på, er det oplagt at søge mod opholdsstuen, hvor køkken, stue og spisestue er forenet. Her kan I være sammen om madlavningen eller I kan finde jer til rette i sofaerne til en god film i tv’et. Tænd op i brændeovnen for ekstra hyggelig feriestemning og varme – og ellers sørger en varmepumpe for gode temperaturer i sommerhuset.

Sommerhusets 162 kvadratmeter er velindrettet, så alle feriens gæster kan finde sig godt tilpas. Med 2 badeværelser med gulvvarme er der hverken risiko for kø til toilettet eller kolde fødder. Derudover er der 3 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn.

Stor naturgrund, flere terrasser, udespa og udebruser

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, der er afskærmet af høje træer, så I har masser af privatliv på ferien. Børnene har god plads at lege på, og til glæde for dem er der også et gyngestativ i haven. Mens børnene leger, kan forældrene slappe af på terrasserne til lyden af børnenes leg og brændingen – stranden og Vesterhavet ligger nemlig kun 200 meter væk.

Sommerhuset er omgivet af flere terrasser. Den store, åbne terrasse ligger i læ og er perfekt, når solen er fremme og I vil suge dens varme stråler til jer – den afskærmede terrasse er også perfekt til dette. Den overdækkede terrasse mellem de to åbne terrasser er perfekt til en stund i skyggen, eller hvis der skulle komme et par regndråber eller tre. En grill står også til jeres rådighed, så I kan nyde en lækker middag på terrassen.

Udendørs har I også god mulighed for at blive forkælet med afslapning. Her står nemlig et udespa klar til jer, hvor I kan nyde en afslappende stund i det fri. Det er helt fantastisk, især under stjernehimmelen om aftenen. Derudover er der også en udebruser, I kan skylle jer under.

Blåvands mange muligheder

Blåvand har meget at byde på, og der er mange gode oplevelser for alle aldre i og omkring byen. Vesterhavet er et must-see, når I holder ferie i Blåvand. Vil I bade, så tag til den rolige Sydstrand, og vil I nyde en god vandretur langs vandet, så tag til Nordstranden.

Derudover kan I også besøge Danmarks vestligste punkt, Blåvand Fyr, hvorfra I kan nyde udsigt over Blåvand og Vesterhavet. Ellers er Blåvand Zoo også et perfekt udflugtspunkt for hele familien. I Blåvand er der masser af liv, aktiviteter og butikker – og så er der selvfølgelig gode restauranter, hvor I kan få sulten stillet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:162 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2017 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, redskabsrum, carport, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...