Dejligt sommerhus i Blåvand med spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 39, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60347
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie foregå ved Vesterhavet og være fyldt med masser af afslapning? Så tag et kig på dette dejlige sommerhus på Sønder Vasevej 39 i Blåvand. Det firstjernede sommerhus inviterer 8 personer til en afslappende ferie i spabad og sauna – I kommer ikke til at mangle afslapning her. Desuden ligger sommerhuset kun 500 meter fra stranden, og har egen ladestander til elbiler (kabel medbringes selv).

Ferie fuld af forkælelse og afslapning i spabad og sauna

Jeres ferie skal naturligvis byde på masser af afslapning, og det skal I selvfølgelig også have mulighed for i sommerhuset på Sønder Vasevej 39. På et af sommerhusets badeværelser finder I et lille wellnessområde, hvor I både kan nyde en afslappende stund i spabadet og saunaen.

Hyggelig indretning med praktiske faciliteter

I feriehuset bliver I mødt af en hyggelig indretning, hvor I utvivlsomt vil føle jer hjemme på ferien. Hjertet i sommerhuset er alrummet, hvor stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for den hyggelige feriestemning.

I køkkenet vil I få stor glæde af opvaskemaskinen, så I slipper for selv at stå med opvasken. Ud over opvaskemaskinen er der også både vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien.

Sommerhuset er indrettet med 4 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn, så I kan være veludhvilede til næste feriedag. Desuden er der hele 2 badeværelser, så ingen skal stå i kø fra morgenstunden.

Hele feriehuset bliver opvarmet af jordvarme, og I kan nyde gulvvarmen både i stuen og på soveværelserne og badeværelserne.

Skønt udeområde med stor terrasse og udekøkken

Sommerhuset har et skønt udeområde, hvor I kan tilbringe de varme feriedage. Her finder I en stor terrasse, der er åben og delvist overdækket. Uanset om I vil sidde i solens stråler eller I hellere vil sidde i skygge, har I mulighed for det på terrassen. Både havemøbler og liggestole står til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de varme feriedage.

På terrassen har I også mulighed for at lave lækre måltider. Der står både en grill og et udekøkken klar til jer, så feriens kok kan lave lækker mad til jer, som I kan nyde på terrassen. Efter en dukkert i bølgen blå, råder huset også over en udebruser med både varmt og koldt vand, hvor I kan skylle sand og salt af kroppen med fuglesang og solskin.

Kun 500 meter til stranden

Med ferieadresse på Sønder Vasevej 39 bor I tæt på både strand og by. I har blot 500 meter til stranden, som I kan nå til på få minutter – det er helt perfekt, når I har brug for en frisk dukkert på de varme sommerdage.

I bor heller ikke langt fra centrum af feriebyen Blåvand. Jeres nærmeste indkøb ligger kun 700 meter væk, så hvis I mangler noget til aftenens grillmiddag, kan I hurtigt få fat på det.

Ud over at kunne klare ferieindkøbene i Blåvand, kan I også besøge en række andre butikker i byen. Desuden er der også flere gode spisesteder i Blåvand, hvor I kan få sulten stillet, når I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60347

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großzügiges und helles Ferienhaus mit ruhiger zentraler Lage und sehr günstigen verbrauchsarmen Kosten. Großzügige Räumlichkeiten mit genügend Platz für Wäsche, Kleidung und Vorräte;
für die Wintermonate unser Lieblinghaus in Blavand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit guter räumlichen Aufteilung. Sind schon zum 3. Mal dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren schon seit 11 Jahren in das Haus. Jedes Jahr war eine Kleinigkeit anders / neu. Uns gefällt am besten der sehr große Esstisch.
Die Einrichtung ist gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.642
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...