Lækkert sommerhus med spabad, sauna og udespa i Blåvand

3
icon
icon
icon

Kollemarken 47, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60272
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal I på ferie med den store familie eller den gode gamle vennegruppe, så tag et kig på dette sommerhus i Blåvand. Sommerhuset på Kollemarken 47 har plads til 10 personer, der kan få glæde af ekstra meget afslapning i spabadet, saunaen og udespaen og masser af sjov omkring billardbordet i aktivitetsrummet.

Slap af i spabad, sauna og udespa – giv den gas i aktivitetsrummet med billard

Trænger I til et afbræk fra hverdagen og få tanket ny energi, så er sommerhuset på Kollemarken 47 den perfekte feriedestination for jer. Her er der nemlig rig mulighed for masser af afslapning og velvære, og samtidig kommer I ikke til at gå ned på underholdning. 

På det ene af sommerhusets to badeværelser står et lækkert spabad klar til de af jer, der trænger til en pause. Her kan I nyde en stille stund i det dejlige varme vand, eller hoppe en tur i saunaen, der også er adgang til fra badeværelset.

Er I mere til action end afslapning, er der selvfølgelig også mulighed for det. I sommerhusets aktivitetsrum står billardbordet nemlig og venter på jer! Her kan I arrangere en aften med billardturnering, masser af snacks og kolde drikkevarer.

Skal den stå på hygge, kan I samles i sommerhusets alrum. Find en god film på tv’et og sæt jer til rette i sofaen eller spil et sjovt kort- eller brætspil ved spisebordet. Brændeovnen sender den hyggelige feriestemning til tops, og ellers varmes sommerhuset op af en energibesparende varmepumpe.

Stor alsidig terrasse med udendørs spa

Sommerhuset har en alsidig terrasse, der løber hele vejen rundt om feriehuset, med både åbne og overdækkede dele. I vil derfor altid kunne finde jer en skøn plads i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette i liggestole og havemøbler og slappe fuldstændig af. Trænger I til skygge, kan I rykke ind under den overdækkede del.

Terrassen har også sit helt eget højdepunkt – den udendørs spa. Er der optaget i det indendørs spabad, der har plads til 2 personer, kan I sætte jer til rette i det varme boblebad på terrassen. Her er plads til 4 personer. Det er fantastisk på alle tider af året – og især under aftenens stjernehimmel er det en oplevelse for sig.

Børnene kan lege i den store have, mens forældrene ser til fra terrassen. Når det er tid til aftensmad, finder I bare grillen frem og tryller en lækker grillmiddag frem. Mangler I noget for at lave den helt perfekte middag, tager det jer kun få minutter at nå til den nærmeste indkøbsmulighed 300 meter væk.

Oplevelser for hele familien i Blåvand

Blåvand er en hyggelig ferieby, hvor der altid er masser af liv. I byen er der mange gode forretninger, både til når der skal handles ind, og hvis I skulle have lyst til at shoppe. De mange spisesteder står klar til at stille jeres sult.

I Blåvand er der en masse skøn natur, som virkelig er fantastisk at opleve. Kom helt tæt på naturen ad de anlagte gå- og cykelstier i området, og hvem der er særlig opmærksom, vil sikkert få øje på nogle af de 4 benede beboere så som egern, hare, ræv eller krondyr.

Slutteligt skal I sikkert også til Vesterhavet, hvor gåture langs vandet er ren terapi for sjælen på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60272

DK
D.
sagde , Danmark

Perfekt hus til en større familie, vennegruppe eller 2 familier.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus für die ganze Familie, wir kommen wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus entspricht in allen Punkten der Beschreibung und den Fotos und wurde von uns Dänemark-Vielreisenden als super eingeordnet – tolles Preis-Leistungsverhältnis. Wir haben zu 8 Erwachsenen eine tolle Woche verbracht und uns rundum wohl gefühlt. Für uns war der Aussenwhirlpool das absolute Highlight.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:157 / 1.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...