Lækkert aktivitetshus med billard, bordtennis, sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Stæhrsvej 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60233
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette lækre aktivitetshus i Blåvand har du både mulighed for wellnessoplevelser i sommerhusets sauna og spabad og for mere aktive fritidsaktiviteter i form af billard og bordtennis.

Sommerhuset er smagfuldt indrettet, og det ligger blot 500 meter fra den lækre badestrand ved Vesterhavet, som er blandt de bedste i Danmark.
Der er plads til 8 personer i sommerhuset, som derfor er helt perfekt til den store familie eller til to mindre familier, som vil på ferie sammen.

Lyst og rummeligt med masser af komfort

Sommerhuset, som blev opført i 2014, er meget lyst og venligt i sin stil med store vinduespartier.
Den store stue og det åbne køkken udgør husets kerne. Her kan du lave mad, spise og slappe af, mens børnene leger.
Der er masser af komfort i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så det huslige arbejde kan holdes på et absolut minimum, og du kan nyde en skøn ferie på vestkysten.

Aktivitetsrum med billard og bordtennis

Der er to badeværelser i sommerhuset med både sauna og spabad, hvor du kan nyde nogle skønne timer, her står den på ren afslapning og nydelse.
Foretrækker du at være aktiv, er der mulighed for dette i det store aktivitetsrum, hvor du kan spille billard og bordtennis.
Det er altså helt op til dig selv, om den skal stå på wellness eller aktiviteter, når du holder ferie på Stæhrsvej 15 i Blåvand.

Fantastisk beliggenhed med 500 meter til stranden

Sommerhuset ligger på en stor grund midt i et smukt hede- og klitlandskab med terrasse og legeplads, hvor du kan nyde solens stråler, mens børnene leger i sandkassen, på gyngerne eller i legetårnet. Der er gode havemøbler på terrassen og en grill, så du kan grille pølser, bøffer og andre lækkerier.

På terrassen kan du samtidig nyde lyden af Vesterhavet, når vinden kommer fra vest. Det er altid en dejlig oplevelse.
Du har blot 500 meter til den dejlige strand, som er et besøg værd hele året rundt. Om sommeren indbyder stranden til badning, og tilsvarende skønt er det at gå lange ture i vestenvinden på stranden om vinteren. Det tager mindre end ti minutter at gå til stranden fra sommerhuset.

Tæt på Blåvands mange aktiviteter

De nærmeste indkøbsmuligheder ligger blot 400 meter fra Stæhrsvej, og du er tilsvarende tæt på de mange aktivitetsmuligheder, som Blåvand er kendt for. Du kan tage familien med i den børnevenlige Blåvand Zoo eller på det spændende oplevelsesmuseum Tirpitz, som har udstillinger om Anden Verdenskrig og om vestkystens historie. Og får du trang til en shoppetur af de helt store, kan det anbefales at tage en tur til Esbjerg, hvor du finder Danmarks længste gågade med over 200 butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60233

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,modernes Haus .Liebevoll eingerichtet. Sehr gute ausgestattete Küche. Viele Möglichkeiten für Regentage. Billiardtisch,Tischtennisplatte,Dart,Spielekonsole….
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden das Haus sofort wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, toll gelegen. Gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus, super eingerichtete Küche: Geschirr und Gläser mehr als genug vorhanden. Die Terassenmöbel sind ausreichend vorhanden. Insgesamt fehlt es in diesem Haus an nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.520
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...