Stort poolhus i Blåvand få minutters gang fra stranden og centrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60268
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte poolhus i Blåvand har en helt ideel beliggenhed til en aktiv og alsidig ferie ved Vesterhavet. Her bor I kun 200 meter fra stranden og 500 meter fra Blåvands centrum. Det renoverede feriehus har plads til 8 personer og 2 hunde, og ud over en 20 kvadratmeter stor swimmingpool byder indretningen blandt andet på wellness med spabad og sauna.

Renoveret sommerhus med stor poolafdeling, wellness og afskærmet terrasse

Det stråtækte feriehus på Sønder Vasevej 22 har i 2020 gennemgået en renovering og fremstår lyst og hyggeligt. Med hele 209 kvadratmeter at brede sig ud på er der god plads til alle feriegæster. Brændeovnen i stuen står for den klassiske feriestemning, og med en energivenlig varmepumpe har I altid en god temperatur uden de store omkostninger.

Et af sommerhusets højdepunkter er helt sikkert den store poolafdeling, som ud over en 20 kvadratmeter stor swimmingpool er indrettet med et stort spabad og et tilstødende badeværelse med sauna. Der er altså både noget for dem, der gerne vil være aktive, og dem, der hellere bare vil slappe af.

Udenfor finder I et stort, afskærmet terrasseområde mod vest. Her kan I nyde den friske luft i de læfyldte omgivelser med Vesterhavets brusen i baggrunden – og herfra har I de perfekte siddepladser til at overvære den flotte solnedgang.

Fantastisk beliggenhed i Blåvand – få minutters gang fra stranden og centrum

Poolsommerhuset har en helt ideel beliggenhed til en ferie med alsidige oplevelser. Kun 200 meter væk ligger den skønne sandstrand, som året rundt inviterer til lange gåture i den salte havluft, og måske en kølig dukkert for de friske – efterfulgt af en tur i spaen eller saunaen.

Blåvands centrum ligger kun 500 meter væk, og få minutters gang bringer jer ind til den hyggelige bymidte, hvor spændende butikker og gode spisesteder venter på jer. I kan også besøge Blåvand Minizoo eller køre den lille tur, det tager at nå til det fascinerende bunkermuseum Tirpitz, som er en oplevelse for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60268

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumig, Sauber und gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön gelegen und bietet ausreichend Platz für zwei Familien. Man kann schön draußen sitzen und die Kinder sowie der Hund können sich dank bodentiefer Einzäunung frei bewegen.

Es leider etwas in die Jahre gekommen, jedoch sind die Badezimmer modernisiert und auch sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus macht es möglich sich so richtig zu erholen. Es fehlt an nichts. Wir waren mit 6 Erwachsenen , einem Kleinkind und einem Hund dort. Der eingezäunte Garten macht es für den Hund gut. Wer grillen möchte, kann dies mit dem Gasgrill tun.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:209 / 2.491
Renoveret / Byggeår:2020 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (95 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...