Stråtækt poolhus med vildmarksbad og ugeneret beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Ingridsvej 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60165
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 19
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn og ugeneret naturgrund i Blåvand ligger dette i 2021 nyrenoverede stråtækte sommerhus, der rummer plads til helt op til 10 personer. Hold en dejlig familieferie i det vestjyske med både swimmingpool, spabad, sauna og vildmarksbad på terrassen. Fra huset er der kun 400 meter til stranden og 800 meter til Blåvand centrum!

Hyggeligt og hjemligt sommerhus med pool, wellness og brændeovn

I vil straks føle jer hjemme på Ingridsvej 21, hvor I bliver mødt af venlige omgivelser. Sommerhuset er indrettet med komfortable møbler i en hyggelig og hjemlig stil med lyse farver, og de mange vinduer giver jer udsyn til den grønne natur, I bor midt i.

Et af husets highlights er uden tvivl poolrummet, hvor I ud over den 19 kvadratmeter store swimmingpool også finder spabadet og husets sauna. I kan altså nemt holde øje med børnene fra det boblende spabad, mens de plasker rundt i poolen.

Husets varmekilder er en sparsom Varmepumpe og en Brændeovn til hyggelige aftentimer i sofaen. I Køkkenalrummet er der gulvvarme installeret.

Poolhuset råder over 2 etager med sovepladser både i stueetagen og på første sal samt et badeværelse på hver etage. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse i huset.

Naturskøn, ugeneret beliggenhed og vildmarksbad på terrassen

Den store naturgrund er omgivet af høje træer, som giver jer en fuldstændig ugeneret beliggenhed midt i den vestjyske natur. Slæng jer i havemøblerne og nyd solens varme stråler, mens fuglene synger i trætoppene, og børnene leger på græsplænen. Til de yngste er der gynge og sandkasse.

Udenfor finder I også endnu et af husets lækre highlights – her står nemlig vildmarksbadet. I kan altså både gå i boblebad indenfor og udenfor, under åben himmel.

Der er ikke mere end 400 meter til Blåvands smukke sandstrand, og også midtbyen ligger under 10 minutters gang fra feriehjemmet. Her kan hele familien blive underholdt med shopping, besøg i Mini Zoo, gåture ved vandet og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60165

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet und ruhig gelegen. Der Pool, die Sauna und der Kamin haben für ein gemütliches Ambiente gesorgt. Wir haben uns schnell eingelebt und sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage schöne aussicht

DE
D.
sagde , Deutschland

Regale über den Betten hängen zu niedrig

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:234 / 2.875
Renoveret / Byggeår:2021 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat trægulv med gulvarme i stue, trælaminat trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...