Renoveret poolhus til 8 personer i Blåvand med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 42, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60223
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Per Knoldsvej 42 i Blåvand kan I holde en storslået sommerhusferie med hele familien. Det store poolhus rummer plads til 8 personer, og hundene er også velkomne. Ud over jeres egen indendørs swimmingpool med god børnevenlig trappe og tilhørende wellnessområde med sauna og spabad får I her et rummeligt og nyrenoveret (2019) indre og en stor, delvist overdækket terrasse. Både centrum og stranden ligger kun 10 minutters gang væk.

Afslappende og aktiv ferie med swimmingpool, sauna og spabad

Det stråtækte sommerhus blev renoveret i 2019 og fremstår indbydende og rummeligt. Her er der god plads til 8 personer.

Her kan I holde en både aktiv og afslappende ferie. Sommerhuset har nemlig sin helt egen poolafdeling med indendørs swimmingpool med børnevenlig trappe, sauna og spabad – her er både vandhundene og de wellnessglade gæster godt beskæftigede.

Stor terrasse med delvis overdækning og afskærmning – sandkasse og gynge på grunden

Poolhuset ligger på en kæmpe naturgrund, som er omgivet af grantræer og buskads. En stor, sydvendt terrasse med delvis overdækning og afskærmning sørger for, at I har de bedste forudsætninger for at nyde de dejlige feriedage i den friske luft.

Der er masser af havemøbler, liggestole og en grill, og på grunden finder I desuden et gyngestativ og en sandkasse, som kan underholde de mindste, mens I daser på terrassen. Både børnene og hundene vil elske at gå på opdagelse på den store naturgrund.

Bo kun 10 minutters gang fra Blåvands centrum og Vesterhavet

I kommer til at bo i den nordvestlige del af Blåvands ferieområde, kun 10 minutters gang fra centrum og Vesterhavet.

Der er derfor hverken langt til de nærmeste indkøbsmuligheder, de gode spisesteder eller de lækre bagerier, hvor I hver dag kan hente nybagt brød til morgenbordet.

Vesterhavet er en uforglemmelig oplevelse hele året rundt og indbyder til lange spadsereture i den salte havluft og forfriskende dukkerter på de varme sommerdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60223

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus für ein vernünftiges Preis Leistungsverhältnis, dem es an nichts fehlt. Die Küche ist super ausgestatt. Trotz der paar defekten Kleinigkeiten, werten die fantastische Lage und der Pool das Objekt sehr auf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit Pool, Sauna und Kamin. Super geeignet für 2 Familien und eine wunderbare Silvesterfeier. Gute Erreichbarkeit von Strand und Einkaufsmöglichkeiten. Der Poolraum und das Wasser waren wunderbar warm, beim Übergang in die Wohnräume war es gelegentlich etwas frisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr idyllisch und sehr ruhig auf einem eingewachsenen Grundstück. Da man aus jedem Fenster nur Natur sieht, kann man sich einbilden ganz alleine auf der Welt zu sein.
Das Haus ist zwar schon etwas in die Jahre gekommen, ist aber sehr charmant.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:159 / 2.950
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...