Skønt sommerhus med swimmingpool, spa, sauna og aktivitetsrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60362
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 19
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil holde en ferie ved Vesterhavet, der både skal være aktiv, underholdende og afslappende, så tag et kig på dette sommerhus på Søren Gades Mark 3 i Blåvand, der har plads til 8 personer. Det skønne feriehus byder både på swimmingpool, spa, sauna og et aktivitetsrum med bordfodbold, dart og PS3. I sommerhuset er også 2 hunde velkomne. Dette feriehus er også særligt energivenligt, da der er opsat solcelleanlæg.

Swimmingpool, spa og sauna – aktivitetsrum med bordfodbold, dart og PS3

I sommerhuset på Søren Gades Mark 3 i Blåvand er der masser af aktiviteter og underholdning. Et af højdepunkterne i feriehuset er poolrummet, hvor I har en 19 kvadratmeter stor swimmingpool med vandrutsjebane, hvor I kan svømme og bade i timevis. Bemærk, at solcellerne hjælper med opvarmning af pool, så energiomkostninger holdes nede.

I poolrummet er der også et dejligt spabad med plads til 6 personer, der står klar til at forkæle jer med afslapning i det varme, boblende vand. Fra poolrummet kan I også træde ind i den lækre sauna, der også har dampfunktion, hvor I kan slappe af og komme helt ned i gear. Derudover er der også adgang til et badeværelse fra poolrummet.

Et andet højdepunkt i sommerhuset finder I i annekset, hvor der er et aktivitetsrum. Her kan I både spille bordfodbold, dart og PS3 – I vil uden tvivl tilbringe mange underholdende timer sammen her. I annekset er der også et ekstra køleskab.

Lys og venlig indretning

Når I træder ind i sommerhuset på Søren Gades Mark 3, bliver I mødt af en lys og venlig indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas i. I alrummet kan I samles om madlavningen i køkkenet, spille spil omkring bordet eller sætte jer til rette i sofaen og se en god film. Brændeovnen sætter prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren i baggrunden.

I sommerhuset finder I 4 gode soveværelser – 3 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng, mens det fjerde er indrettet med en etageseng. Desuden har I hele 2 badeværelser i sommerhuset – begge med gulvvarme – så I slipper for at stå i kø til badet om morgenen.

Skøn terrasse og stor grund med sandkasse og gyngestativ

De varme feriedage kan I tilbringe på sommerhusets skønne terrasse, hvor I har både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan nyde dagene på terrassen fuldt ud.

Sommerhuset ligger på en 2.800 kvadratmeter stor grund, der er omgivet af masser af træer og skøn natur – her vil især jeres hunde elske at løbe rundt. I sommerhusets have er der både en sandkasse og et gyngestativ, hvor børnene kan lege dagen lang.

Gode ferieoplevelser i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I mange gode ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet besøge Blåvand Zoo, som bliver et sikkert hit hos børnene. Derudover kan I blandt andet også tage til Blåvandshuk Fyr, hvor I ikke bare kan opleve Danmarks vestligste punkt, men også en fantastisk udsigt fra toppen af fyret.

Fra jeres feriematrikel på Søren Gades Mark 3 har I blot 1,1 kilometer til det skønne Vesterhav. Uanset hvordan vejret er, så er en tur til Vesterhavet det hele værd, hvor I kan svømme i havet om sommeren og gå ture langs stranden på alle tider af året.

Når I skal klare indkøbene på jeres ferie i Blåvand, er der flere muligheder i byen, hvor der både er supermarkeder og specialbutikker. Jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 1,1 kilometer væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60362

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus in Natur mit Pool zur vermieten für 6 Personen mit 1
1 Kind und 1 Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus für 4 Erwachsene mit 3 Kindern !
Poolbereich sehr zu empfehlen .
Bad im Hauptbereich etwas klein und wurde nur selten genutzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,Gut aufgeteiltes Ferienhaus in toller Lage.Mehrere Terrassen so das man immer eine geschützte Ecke findet.
Wir würden es empfehlen und auch wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:188 / 2.800
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...