Luksuriøst feriehus med aktivitetsrum, sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon
Bjergbovej 16A, Blåvand - Søg på husnr. 60243

Dette nyopførte (2020) feriehus i Blåvand har plads til 8 personer og inviterer til en luksuriøs ferie ved Vesterhavet. Et moderne indre med aktivitetsrum, infrarød sauna, udendørs spabad på terrassen og petanquebane er blot nogle af de faciliteter, Bjergbovej 16A har at byde på. 

Luksuriøst sommerhus til 8 personer med aktivitetsrum

Det femstjernede sommerhus råder over 151 kvadratmeter og dermed god plads til hele familien eller venneflokken.

Der mangler bestemt ikke noget i den luksuriøse indretning, som blandt andet gemmer på et aktivitetsrum med poolbord, hvor de aktive gæster kan slå sig løs.

Alle praktiske nødvendigheder er også på plads – 2 badeværelser, køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at ferien bliver endnu mere afslappende og ukompliceret.

Wellness og selvforkælelse – infrarød sauna og udendørs spabad

Længes I efter wellness og selvforkælelse, er I også kommet til det helt rigtige sted. Blandt feriehusets faciliteter finder I nemlig både en infrarød sauna og et stort, 5 personers-udendørs spabad på terrassen.

3 gode og alsidige terrasser, sandkasse og petanquebane

Luksussommerhuset har 3 gode terrasser med både en åben, afskærmet og overdækket del. Der er sørget for gode havemøbler, liggestole og en grill, så I kan nyde de dejlige feriedage i den friske luft fuldt ud. Der er en sandkasse til børnene og en petanquebane på grunden.

Hold ferie tæt på Blåvands centrum og besøg det brusende Vesterhav

I kommer til at bo midt i Blåvands naturskønne sommerland, der emmer af klassisk sommerhusfornemmelse. Mindre end 10 minutters gang skiller jer fra Blåvands populære ferieby, hvor I kan gå på opdagelse i de charmerende forretninger, spise god mad på caféerne og købe friskt morgenbrød ved den lokale bager.

Det brusende Vesterhav er selvfølgelig også et ”must” på ferien og er et besøg værd hele året rundt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:151 / 1.950
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...