Luksuriøst feriehus med udendørs spabad, sauna og aktivitetsrum

5
6978
Midtbyvej 9 A, Blåvand - Søg på husnr. 60163

Denne fantastiske feriedrøm på Midtbyvej 9 A har alt, hvad hjertet begærer – og mere til. Det luksuriøse feriehus er lyst og lækkert indrettet og byder blandt andet på 2 saunaer, spabad, udendørs spabad og aktivitetsrum. Den store terrasse har masser af skønne spots og en overdækket lounge.

Luksussommerhus med wellness og aktivitetsrum

Luksussommerhuset i Blåvand er opført i 2018, og der er virkelig kredset om detaljen her. Indretningen er stilfuld og moderne med lyse farver og fine detaljer, som sørger for en hyggelig feriestemning, mens de store vinduer inviterer solens stråler indenfor.

Feriehuset er spækket med fede faciliteter, og der er sørget for underholdning for hele familien. Det største af husets badeværelser er indrettet med spabad og sauna, og i det store aktivitetsrum kan I både spille billard, bordfodbold, dart og PlayStation.

Sovepladserne er fordelt på 4 gode soveværelser, og der er gode praktiske faciliteter, som hjælper til med de daglige pligter.

Fantastisk terrasse med udespa, udesauna og lounge

På terrassen finder alle 10 feriegæster hurtigt en plads i solen (eller skyggen – der er både overdækning og åbne steder). Under overdækningen finder I en lille lounge med lækre havemøbler og en god grill.

Den store terrasse gemmer også på nogle af husets topfaciliteter. Her står udespaen og en fed udesauna, som sørger for dejlig varme og wellness selv i de koldeste vintermåneder. Der er desuden et legetårn og et gyngestativ til ungerne.

Beliggenheden i Blåvand er skøn – der er flot natur alle vegne, og den hvide badestrand og byen er kun en rask gåtur væk. Her er I sikret en skøn ferie med mulighed for god variation i feriedagene!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...