Skøn luksusferie i nybygget sommerhus med sauna og spa

5
icon
icon
icon
icon
icon
Peter Malersvej 1, Blåvand - Søg på husnr. 60156

Tæt på både Vesterhavet og Blåvand ligger dette nybyggede (2019) 5-stjernede sommerhus med moderne luksusindretning, wellness og poolbillard. Fordelt på 4 soveværelser er her plads til 8 personer, som både kan nyde godt af det dejlige område og husets mange faciliteter.

Moderne design med brændeovn og skøn terrasse

På Peter Malersvej 1 kan hele familien tilbringe en skøn ferie tæt på naturen, mens feriehusets moderne og kvalitetsbevidste indretning gør ferien ekstra luksuriøs og lækker. Når I tager plads i stuens behagelige siddemøbler, sørger brændeovnen for at udsende en stemningsfyldt varme. Sammenkoblingen af stue og køkkenalrum skaber ekstra fællesskab på tværs af hele huset, og de store vinduer giver en flot udsigt til himlen og haven.

Den store afskærmede terrasse er det ideelle sted for dem, der gerne vil solbade uforstyrret. Efter en aftengåtur kan I dække op til en dejlig grillmiddag på det lange havebord. Imens mørket langsomt falder på, sørger den vestjyske natur for en skøn kulisse til en aften med stjernekiggeri fra liggestolene.

Stort aktivitetsrum og wellnessluksus med spa og sauna

Både vinter og sommer er der rig mulighed for afslapning og wellness i luksushuset: I saunaen og spaen kan I varme hele kroppen op med feriestemning og komme helt ned i gear. Når I har ladet ny energi op, står aktivitetsrummet klar til at underholde jer. Her kan I blandt andet tage en dyst i poolbillard. Under de høje lofter er der rigelig plads til en løftet stemning, når spillet rigtig går løs.

Beliggenhed tæt på hav og by

Det nybyggede feriehus har den ideelle beliggenhed til en ferie, der skal byde på lidt af det hele. Området omkring Peter Malersvej 1 byder på både strand og indkøbsmuligheder. Blåvandshuk fyr er et oplagt udflugtsmål ved kysten, hvor I kan blive blæst godt igennem af vestenvinden. Feriebyen Blåvand kan nemt nås på cykel eller i bil, og her er der mange spændende aktiviteter og lækre spisesteder for både børn og voksne. For de mindste feriegæster kan et besøg i Blåvand Zoo blive den helt store oplevelse, når klappedyrene kommer helt tæt på.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.700
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trægulv og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...