Renoveret poolhus til 8 personer i Blåvand kun 200m fra centrum

4
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60238
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte poolsommerhus på Lyngsletten 16 sætter rammerne for en skøn ferie med familien, hvor I både kan være aktive og slappe af. Den renoverede feriebolig rummer plads til 8 personer og er indrettet i en lys og moderne stil, blandt andet med en stor poolafdeling – inklusive sauna og spabad. Som prikken over i’et kommer I til at bo kun 200 meter fra Blåvands bymidte! Hunden er også velkommen her.

Alsidig familieferie i Blåvand – stor poolafdeling med swimmingpool, sauna og spabad

Det fine stråtagshus i Blåvand er et oplagt valg til en alsidig familieferie i det vestjyske. Feriehusets faciliteter byder nemlig på noget for enhver smag; både til jer, der er glade for afslapning og velvære, og jer, der sætter pris på at være aktive.

Sommerhusets uomtvistelige highlight er den store, lyse poolafdeling, der ud over en indendørs swimmingpool er udstyret med et spabad og et badeværelse med indgang til husets sauna. Fra poolområdet er der desuden udgang til terrassen.

Rummeligt, renoveret poolhus med brændeovn, varmepumpe og praktiske faciliteter

Poolsommerhuset har i 2019 gennemgået en omfattende renovering, og I vil med det samme finde jer godt tilpas i den lyse og moderne stil. Med hele 176 kvadratmeter at brede jer ud på, er der rigeligt med plads til alle.

Det rummelige opholdsrum forener stue, spiseafdeling og køkken i ét stort fællesrum, hvor I kan samle familien til masser af hyggelige feriestunder. Både brændeovnen og den energibesparende varmepumpe giver en til hver tid har en behagelig rumtemperatur. Som ekstra giver husejeren gratis brænde.

Her er også etableret et hems med et tv og en Playstation 5.

Poolhuset er selvfølgelig udstyret med alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter kommer til at fylde minimalt på ferien.

Stor, afskærmet terrasse med gasgrill og kun 200 meter til Blåvands centrum

Fra poolafdelingen og opholdsrummet er der udgang til den store sydvestvendte terrasse, der er afskærmet af en halvmur – det helt optimale spot til en hyggelig grillaften i det gode vejr. Sommerhuset er udstyret med en praktisk gasgrill, så optændingen hurtigt er klaret.

Med ferieadresse på Lyngsletten 16 har I et helt ideelt udgangspunkt for udflugter. Centrum af Blåvands populære ferieby ligger kun 200 meter væk, og få minutters gang bringer jer ind til det alsidige forretningsliv, lækre spisesteder og specialbutikker såsom det berømte bolsjekogeri.

Den rene badestrand ligger 800 meter væk, og der er mulighed for at parkere bilen lige ved strandopgangen. Stranden er et sikkert hit hos alle; både store, små og firbenede feriegæster!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60238

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist großzügig geschnitten, modern eingerichtet und einladend hell. Die Sauberkeit ließ nichts zu wünschen übrig. Küche und co sind sehr gut ausgestattet und die Betten sehr bequem. Hier merkt man, dass das Haus gepflegt wird. Auch die voll eingefasste Terrasse lässt Hundebesitzerherzen höher schlagen

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses idyllische Ferienhaus eignet sich hervorragend für einen Familienurlaub.

Das Haus hat durch seine Bauweise Reetdach / niedrige Deckenhöhe) einen eigenen tollen Charm. Es ist kein 08/15 Standard Haus, sondern ein toll durchdachtes und clever saniertes Objekt.

Die Terasse ist groß und sehr gemütlich. Super auch für Kleinkinder, da diese nicht unbemerkt die Terasse verlassen können.

Der Garten ist groß und gepflegt. Das Haus ist für fremde nahezu nicht einsehbar.

Der Wohnraum ist offen und ansprechend gestaltet. Alle Möbel sind hochwertig und in gutem Zustand.

Der Poolraum ist sehr groß, gepflegt und die Verweilmöglichkeit (Loung-Ecke) ist fantastisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, mit einem tollen temperierten Pool und angenehmen Betten sowie einer sehr großen Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:176 / 2.235
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...