Lækkert poolhus i Blåvand med udespa, spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 55, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60257
8 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Max 15
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Saml familien og tag på en underholdende og afslappende ferie i sommerhuset på Sandtoftevej 55 i Blåvand. Sommerhuset, der har plads til 8 personer og 1 hund, har det hele: Swimmingpool, spabad, sauna og udendørs spabad – hvad mere kan man ønske sig? I dette sommerhuset mangler I intet, og det er helt perfekt, hvis I vil af sted på ferie sammen med familien eller vennerne. 

Slå jer løs i poolen, slap af i spa og sauna

Én ting står helt klart: I sommerhuset på Sandtoftevej 55, der er renoveret i 2020, kan I være sikre på, at I på intet tidspunkt kommer til at mangle underholdning.

Især sommerhusets swimmingpool vil være et sikkert hit hos alle under ferien, og her vil I med garanti få mange timer til at gå med masser af vandlege og andet sjov. Er I mere til det stille og rolige, kan I hoppe en tur i spaen, der også befinder sig i poolrummet, hvor I kan snuppe en god gang afslapning, mens resten af flokken plasker løs i poolen.

Efter en tur i poolen kan I sætte jer til rette ind i saunaen, hvor I kan få varmen og komme helt ned i gear igen efter mange aktive timer.

Også i sommerhusets opholdsrum kan I nyde mange sjove og hyggelige feriestunder sammen.  I kan samle jer i sofaerne til en god film, når der skal lidt ro på, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Stor afskærmet terrasse med udendørs spabad

Sommerhuset har et fantastisk terrasseområde, hvor I altid kan finde jer et godt spot i solen, som I kan rykke havemøblerne og liggestolene hen til, så I rigtigt kan ligge og suge solens varme til jer.

På den afskærmede terrasse står også et lækkert udespa, hvor I kan sætte jer til rette og slappe af i det varme vand – alt imens kan børnene give den gas i haven, hvor der er både gynge og sandkasse. Og med så meget plads i haven, hvorfor så ikke også få gang i en fodboldkamp?

Slut feriedagene af med manér og fyr op for et lækkert måltid på grillen, som I kan nyde på terrassen med udsigt til den skønne natur, der omgiver sommerhuset.

Besøg feriebyen Blåvand og Vesterhavet

Med kun 2,4 kilometer til stranden, så er det bare med at komme afsted. I Blåvand kan I besøge det skønne Vesterhav, som helt sikkert er en oplevelse værd – både hvis I vil i vandet eller blot vil nyde en lang gåtur langs stranden.

Slå eventuelt i samme omgang et smut forbi feriebyen Blåvand – her finder I både indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og skønne restauranter, hvor I kan nyde lækker mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60257

D.
sagde , Vejle

Det bedste feriehus, vi nogensinde har lejet. Alt var pænt og rent, der var service nok, gode senge og gode forlystelser til børnene: Især legetårnet var et stort hit.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:169 / 2.426
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...