Idyllisk, fantastisk beliggende sommerhus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon
Kallesmærskvej 16, Blåvand - Søg på husnr. 60205

Det bliver ikke smukkere! Beliggende lige ud til den fantastisk smukke hede er sommerhuset på Kallemærskvej 16 i Blåvand det optimale valg til parrene eller familien, der elsker den vestjyske natur. Med masser af hyggefaktorer er rammerne er sat til en rigtig lækker sommerhusferie: Indenfor med den klassiske brændeovn og godt interiør og udenfor med skønne terrasseforhold og en naturgrund, der bare fortsætter i det uendelige. Samtidigt har du her muligheden for at gøre brug af de mange aktiviteter, den livlige ferieby Blåvands tilbyder.

Super hyggeligt feriehus til familien på 4

Kom ind og slap af i et dejligt sommerhus med god plads til familien på 4 eller venneparrene, der vil dele et par feriedage sammen i Blåvand. Feriehuset er praktisk og hyggeligt indrettet med 2 soverum med god skabsplads, i det ene soverum er der 2 enkeltsenge og det andet har en dobbeltseng. 

Det store åbne køkken med opvaskemaskine og stuen med brændeovn er perfekte til familiehygge enten ved spisebordet eller i den store bekvemme hjørnesofa, hvor der er plads til hele flokken.

Det hele bliver opvarmet af en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Skøn overdækket terrasse med udsigt til lynghede og fyrretræer

Gemt af vejen fra omverdenen er sommerhuset på Kallemærskvej 16 jeres helt private ferieparadies. Huset dukker sig og ligger dejligt i læ af lyngbeklædte klitter og knudrede fyrretræer. En del af den store træterrasse foran huset er overdækket, så du både kan finde læ for regn eller en varm middagssol. Tag en kande saft og en god bog med ned i ”haven”, og nyd naturen, duften af lyng og chancen for at møde Kallemærkshedes kongedyr – de smukke, stolte krondyr.

Blåvand – skønne hvide strande og gode spisesteder

Sommerhuset ligger kun en kilometer fra Blåvands centrum, hvor der er gode muligheder for at shoppe og masser af spisesteder hele året. Hele familien vil elske en tur i Blåvand Zoo, Tirpitz museum eller en rask tur op i fyrtårnet ved Danmarks vestligste punkt Blåvandshuk.

Blåvand er kendt for sine fantastiske, meget familievenlige badestrande. Her er masser af plads til leg, drageflyvning, sandslottebyggeri, gåture og ravjagter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 2.962
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...