Hyggeligt feriehus i det idylliske Blåvand med sauna og spabad

4
2858
Søren Lassens Vænge 41, Blåvand - Søg på husnr. 60111

Det sorte træhus blandt hede og lyng oser af idyl og klassisk sommerhusstil, og både udvendigt og indvendigt er der skruet op for charmen. Den venlige indretning med brændeovn, sauna og spabad sætter rammerne for en afslappende ferie i den smukke natur.

Afslappende familieferie med ekstra wellness

Det charmerende feriehus på Søren Lassens Vænge 41 rummer plads til 6 personer og er et super valg til en stille og rolig familieferie i skønne omgivelser. I vil straks blive budt velkommen af den venlige indretning med afdæmpede trænuancer og en rolig atmosfære, der hurtigt vil få jer til at glemme den travle hverdag.

Køkken og stue er slået sammen i opholdsrummet, som er husets hjerte. Her vil der helt sikkert blive skabt masser af nye ferieminder med hyggelige kortspil og sene filmaftener, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

På badeværelset har I adgang til jeres egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I kan tanke nye kræfter og slappe af i varmen. Også de praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt.

Idyllisk beliggenhed og hyggelige kroge

Fra stuen er der udgang til en åben og delvist overdækket terrasse, og hele vejen rundt om huset finder I flere hyggelige kroge, hvor I kan sidde i ro og fred og nyde den friske luft.

Beliggenheden er skøn og idyllisk, og hele grunden er rammet ind af grønne træer. De naturskønne omgivelser med grøn græsplæne og lyngklædt hede sætter prikken over i’et. Til de små gæster er der sørget for en sandkasse, så de ikke kommer til at kede sig, mens I soler jer på terrassen.

Blåvands charmerende bymidte og fantastiske badestrand ligger kun kort vej fra huset, og der er underholdning at finde for alle aldre. Tag på shopping i byen, besøg det spændende bolsjekogeri eller gå en tur langs vandet i den friske havluft.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.800
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...