Hyggeligt feriehus med brændeovn og overdækket terrasse

3
icon
icon
icon

Hybenvej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60305
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne sommerhus til 4 personer kan I læne jer tilbage og nyde ferien. Den gode brændeovn sørger for hyggen, og den overdækkede terrasse gør, at I kan nyde den vestjyske natur i alt slags vejr. Desuden kan de yngste gæster give den gas på sommerhusets gynge eller i sandkassen.

Nyd ferien med brændeovn og varmepumpe

I løbet af ferien vil I utvivlsomt samles foran brændeovnen, hvor I kan nyde socialt samvær, en god bog eller et sjovt brætspil. Desuden er sommerhuset udstyret med en energivenlig varmepumpe, så I kan holde varmen – uden de store omkostninger. 

Hvis vestenvinden bider, og I mest af alt har lyst til en dag under dynen, kan dette naturligvis også lade sig gøre! I feriehuset er der nemlig installeret super hurtigt fiberbredbånd og Chromecast, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Skønt feriehus på ugeneret grund med overdækket terrasse

På den 1.823 kvadratmeter store grund har I de perfekte rammer for at nyde den friske luft og naturen. På sommerhusets store græsplæne er der rig mulighed for sjov og leg. Både store og små kan spille en fodboldturnering, og de yngste gæster kan lege på gyngen eller i sandkassen.

Når alt krudt er brændt af, kan I læne jer tilbage i sommerhusets liggestole på den skønne sydvendte terrasse. Desuden er den sydvendte terrasse overdækket, så I både kan finde en solstråle og kravle i ly for vind og vejr.

Hold ferien centralt i Blåvand kun 600 meter fra Vesterhavet

Med adresse på Hybenvej 17 kan I nyde ferien tæt på dejligt byliv i Blåvand, hvor der ikke er langt til skøn vestjysk natur. I kan gå en god lang tur ved stranden, som kun befinder sig 600 meter væk, eller sågar snuppe en dukkert, hvis vejret er godt. 

Nærmeste indkøb finder I kun 400 meter væk i Blåvand. Her er der både mulighed for at handle i supermarked og i diverse specialbutikker. Derudover finder I også flere caféer og restauranter, hvor I kan nyde et godt måltid mad og fejre, at I har ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60305

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns sehr gefallen.
Es ist gemütlich eingerichtet,es war alles da was ein Haushalt braucht.
Und es war alles sehr sauber.
Super ist auch die überdachte Terrasse,auch wenn es mal regnet,kann man schön draußen sitzen.

DE
D.
sagde , Syke

Sauber,ruhig gelegen, trotzdem kurzer Weg in die Stadt

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Lage, ruhig, einfach zu erreichen. Strand und Einkaufsmöglichkeiten in unmittelbarer Nähe. Das Haus ist klein aber gemütlich und funktional.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 1.823
Renoveret / Byggeår:2008 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...