Charmerende sommerhus med brændeovn i naturskønne Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon
Gl Mælkevej 31, Blåvand - Søg på husnr. 60196

På en grøn plet i udkanten af Blåvands populære ferieområde ligger dette charmerende sommerhus til 5 personer. Sommerhuset, der er blevet renoveret i 2019, byder på et velafstemt miks af det moderne og den klassiske sommerhusstil med blandt andet brændeovn. Den lille feriebolig er omgivet af smuk natur, som I kan nyde fra den åbne terrasse eller det lille skur, der er indrettet som en udestue.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og nærvær i fokus

På Gl Mælkevej 31 er rammerne sat for en klassisk sommerhusferie i det vestjyske. Her har det været helt centralt, at I skal føle jer hjemme, og det er nemt at mærke i de hyggelige omgivelser, hvor klassiske elementer som brændeovn og lyse træfacader er blandet med moderne lædermøbler og fine pyntedetaljer for at skabe den helt perfekte ferieatmosfære.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, der sætter samvær og nærvær i fokus. Her kan I alle samles – hvad end I er 5 eller 2 personer af sted – til uforglemmelige feriestunder i fredelige omgivelser, langt væk fra den til tider stressende hverdag. Flad ud i den behagelige lædersofa eller læn jer tilbage i lænestolen med en god bog, mens brændeovnens flammer knitrer og fylder stuen med varme og feriestemning i første klasse – det er ferie, når det er bedst!

Naturskøn beliggenhed, åben terrasse og separat udestue

Sommerhuset har en dejlig terrasse, og havemøbler og grill står klar, så I kan nyde den friske luft og de smukke, vestjyske omgivelser i fulde drag. Selv hvis vejret ikke er med jer, kan I stadig betragte det grønne område og de høje grantræer fra det lille skur på terrassen, der fungerer som en separat udestue; her er der til hver en tid ly og læ.

Blåvand er et skønt ferieområde, der byder på noget for enhver smag. Naturelskerne vil elske den hvide sandstrand og det smukke klitlandskab, og selve byen Blåvand byder på mange spændende forretninger og spisesteder, flere indkøbsmuligheder, lækre bagerier og det berømte bolsjekogeri. For de kulturinteresserede gæster er bunkermuseet Tirpitz et klart must.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...