Velholdt poolhus i Blåvand til 10 personer med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 86, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60186
10 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdte poolhus med sauna og spabad har en fantastisk beliggenhed i Blåvand – kun et stenkast fra både stranden og centrum. Her kan I holde en dejlig ferie med op til 10 personer og med underholdning for enhver smag.

Swimmingpool, standvandsspa og sauna

På Sønder-Vasevej 86, i hjertet af Blåvand, men stadig med en rolig beliggenhed, ligger dette skønne og velholdte feriehus med egen swimmingpool. Dertil kommer saunaen og det store spabad med plads til 6 personer – her er der tænkt på alle, og ligegyldigt om I er til en aktiv eller afslappende ferie, er der noget for jer blandt feriehusets faciliteter.

Mens familiens vandhunde plasker rundt i poolområdet, kan hobbykokkene slå sig løs i køkkenet, der er udstyret med alt, hvad I har brug for, når I skal tilberede en lækker feriemiddag. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen, og store vinduespartier skaber et skønt lysindfald i det store rum.

Brændeovn, varmepumpe og 3 badeværelser

Feriehuset er udstyret med en varmepumpe, så I allerede fra morgenstunden er sikret en behagelig temperatur. Også brændeovnen bidrager hertil – ikke kun med varme, men også med hyggelig feriestemning.

De 3 badeværelser med gulvvarme har masser af skabsplads, så I kan opbevare jeres toiletsager.

Stort, afskærmet grundstykke, skøn terrasse og legeplads

Poolhuset ligger på en stor grund godt afskærmet af træer og buskads. Her er der masser af mulighed for at nyde den friske luft. Mens børnene hopper på trampolin, gynger eller leger i sandkassen, kan I læne jer tilbage i liggestolene.

På den store terrasse er der rigeligt med havemøbler og en grill, så I kan udnytte hver en solstråle på en dejlig sommerdag.

Feriehuset har en fantastisk beliggenhed kun 450 meter fra stranden og 400 meter fra Blåvands centrum. De mange butikker, caféer og restauranter vil helt sikkert glæde sig over et besøg, og det berømte bolsjekogeri er et klart ’must’.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60186

DE
D.
sagde , Deutschland

Viel Platz für unsere Familie 6 Erwachsene und 4 Kinder. Der Poolbereich war das Highlight der Urlaubswoche. Die Küche war super ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt super ( kurze Wege zum Strand und den Einkaufsmöglichkeiten. Optimale Zimmeraufteilung. Super schöner Pool. Eine wirklich voll ausgestattete Küche. Sehr geschmackvolle Einrichtung. Der Garten ist mit Trampolin, Schaukel und Sandkasten ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat einen sehr guten und kompakten Grundriss. Das Wohn-/Esszimmer ist geschmackvoll eingerichtet mit bequemem Sofa, gut funktionierendem Kaminofen und sehr großem Fernseher. Die Schlafzimmer sind recht klein, aber funktional ausgestattet, mehrere haben eine Tür nach draußen. Der Pool und die Sauna haben genau die richtige Größe.

Alles ist sehr sauber und neuwertig. Die Küche ist hervorragend ausgestattet, auch mit keineswegs selbstverständlichen Dingen wie einer Mikrowelle oder einem Gefrierschrank und zahlreichen – auch ungewöhnlichen – Küchenutensilien.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:175 / 1.729
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...