Centralt beliggende luksus aktivitets poolhus til 12 personer

5.5
12428
Gl. Skolevej 9, Blåvand - Søg på husnr. 60141

Dette i 2018 nybyggede luksusferiehus med svømmebassin, spa, sauna, 3 badeværelser og et lækkert aktivitetsrum står klar til jeres sjove, hyggelige, fælles afslapningsferie. Her på Gl. Skolevej er der hele året rundt den skønneste feriestemning til op til 12 personer, for hvis vejret ikke skulle arte sig, og vestvinden truer med at sende regnbyer ind over landet, har I her maser af plads til og muligheder for sjove aktiviteter og familiehygge.

Stilfuldt poolhus med 3 badeværelser, sauna og udespa

Med op til 12 personer kan I fra dette stilfulde feriehus tage på oplevelse i det yderste vest. Huset er indrettet, så det perfekt egner sig ferie med til 6 par eller den store familie. Her står der 6 soveværelser og 3 moderne badeværelser til jeres rådighed. Det moderne hus er indrettet med Smart Tv i alle rum og et multirum lydsystem i fællesområderne. Svømmepoolen og aktivitetsrummet med pool-bord, bordfodbold og elektronisk dart med mobil-app giver de bedste forudsætninger for masser af fælles sjov og hygge, og når der skal slappes af, så behøver I bare at tænde op i sauna for absolut wellness-feeling. Specielt hyggeligt er det, at tænde op i udendørs spaen og liggende i det  varme boblende vand og tælle stjernerne på himlen.

Med en beliggenhed ikke langt fra den skønne hvide børnevenlige sandstrand og samtidigt nær Blåvands centrum, er Gl. Skolevej 9 det perfekte udgangspunkt for mange skønne feriedage. Med hunden i snor er det ingen sag at nå en morgenrunde på stranden før rundstykkerne til familiens morgenbord hentes hos bageren.

Stor terrasse og legeredskaber

Hyg jer på den store delvist overdækkede terrasse med solbadning og skønne aftener med grillmad. Imens nogle slapper af med en bog på husets liggestole, hoppes børnene og de barnlige sjæle måske på trampolinen eller man hygger med de mindste i sandkassen eller skubber dem i gang på gyngerne.

Blåvand er en rigtig dejlig og populær ferieby beliggende ved det yderste vest som del af Naturpark Vesterhavet og grænsende op til Nationalpark Vadehav. Den livlige ferieby med både kulturtilbud og masser af indkøbsmuligheder ligger midt i den smukkeste natur med kilometer lange flade sandstrande, klitter, lynghede og skov.

 Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 950
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...