Centralt beliggende luksuspoolhus til 12 personer

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Gl. Skolevej 9, Blåvand - Søg på husnr. 60141

Dette luksusferiehus fra 2019 med svømmebassin, stor 7-personers spa, sauna, udespa, 3 badeværelser og et lækkert aktivitetsrum står klar til jeres hyggelige, fælles afslapningsferie. Her i det nybyggede område på Gl. Skolevej er der hele året rundt den skønneste feriestemning med plads til og muligheder for masser af aktiviteter for op til 12 personer.

Stilfuldt poolhus med 3 badeværelser, sauna og udespa

Med op til 12 personer kan I fra dette stilfulde feriehus tage på oplevelse i det yderste vest. Her står der 6 soveværelser og 3 moderne badeværelser til jeres rådighed, og det egner sig således perfekt både til den store familie eller til ferien med 6 par. Det moderne hus er indrettet med Smart Tv i alle rum og et multirum lydsystem i fællesområderne.

Svømmepoolen og aktivitetsrummet med pool-bord, bordfodbold og elektronisk dart med mobil-app giver de bedste forudsætninger for masser af fælles sjov og hygge, og når der skal slappes af, behøver I bare at tænde op i sauna for absolut wellness-feeling. Specielt hyggeligt er det, at tænde op i den udendørs spa og ligge i det varme boblende vand og tælle stjernerne på nathimlen.

Med en beliggenhed ikke langt fra den skønne hvide børnevenlige sandstrand og samtidigt nær Blåvands centrum, er Gl. Skolevej 9 det perfekte udgangspunkt for mange skønne feriedage. Med hunden i snor er det ingen sag at nå en morgenrunde på stranden, før rundstykkerne til familiens morgenbord hentes hos bageren.

Stor terrasse og legeredskaber

Hyg jer på én af de store overdækkede terrasser med solbadning og skønne aftener med grillmad. Imens nogle slapper af med en bog på husets liggestole, hopper børnene og de barnlige sjæle måske på trampolinen eller man hygger med de mindste i sandkassen og på gyngerne.

Blåvand er en rigtig dejlig og populær ferieby beliggende ved det yderste vest som del af Naturpark Vesterhavet og grænsende op til Nationalpark Vadehav. Den livlige ferieby med både kulturtilbud og masser af indkøbsmuligheder ligger midt i den smukkeste natur med kilometer lange flade sandstrande, klitter, lynghede og skov.

 Soverum:6
Bolig-/Grundareal:260 / 950
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Søger...