Eksklusivt, strandnært poolhus med udespa, sauna og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Skippervej 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60014
10 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra Vesterhavet og midt i Blåvands smukke natur ligger denne perle af et feriehus, som med sin omfattende indretning byder på en eksklusiv ferie med alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til. Swimmingpool, sauna, udendørs spabad og aktivitetsrum hører blot til nogle af husets fede highlights, og både store og små feriegæster vil få en uforglemmelig ferie her.

Stilren indretning med masser af feriehighlights, swimmingpool og aktivitetsrum

Der er ikke overladt noget til fantasien på Skippervej 24, og det eksklusive feriehus byder på en lækker og stilren indretning med kvalitetsbevidste møbler og masser af flotte detaljer, der tilfører huset en hjemlig og hyggelig atmosfære.

Feriehighlights er der nok af. Der er lagt op til badeferie hele året rundt i den store, indendørs swimmingpool (med svømmetræner), og efter en god svømmetur, kan I hurtigt blive tørre igen i den varme sauna, hvor der er god plads til alle.

I aktivitetsrummet kan de konkurrenceglade gæster samles til en spændende billardturnering, mens resten kan sætte sig godt til rette med en god bog eller en film i det store sofaområde, hvor brændeovnens knitrende flammer vil sprede varme og masser af feriestemning. Der er også et fitnessrum i huset, så I kan holde jer i form i ferien, hvis I har lyst til det.

Der er gulvvarme i hele huset, så I til hver en tid har en dejlig temperatur både på badeværelserne, i stuen og i soveværelserne.

Ugeneret beliggenhed, udendørs spabad og 150 meter til havet

Fra stuen og poolrummet er der direkte udgang til den store terrasse. Smid jer i liggestolene og nyd stilheden og det varme vejr, mens børnene leger på den store græsplæne.

Den ugenerede beliggenhed gør feriedagene ekstra afslappende, og efter en lækker grillmiddag i den lune aftensol, kan I tænde op i udendørs spabadet og blive varmet igennem i det boblende vand, mens de funklende stjerner kommer frem på den klare himmel.

På Skippervej bor I så tæt på havet, at Vesterhavets brusen kan høres fra terrassen, og ferien er næppe fuldendt uden et strandbesøg eller to. Stranden byder på oplevelser for alle aldre, og ligegyldigt årstid, vind og vejr, er der garanti for fantastiske naturoplevelser her.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60014

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Haus könnt ihr mit der ganzen Familie euren wohlverdienten Urlaub genießen!
Startet zum Beispiel mit einer Runde im gut ausgestatteten Mini-Gym in den Tag. Hier befinden sich ein Laufband, ein Rad, ein Rudergerät und Hanteln, sowie ein Fernseher.
Die riesige Holzterrasse lädt zum Sonnen und Entspannen ein. Auch die Sauna und der großzügige Pool laden zum Verweilen ein.
Den Abend kann man gemütlich bei einem Glas Wein am Kamin verbringen oder Billard spielen. Alle Zimmer sind sehr sauber und mit Fußbodenheizung ausgestattet. Im Wohnzimmer und den anliegenden Schlafzimmern befindet sich jeweils ein Fernseher. In der offenen Küche mit angrenzendem Wohn-/Essbereich kann man ins Gespräch kommen und die Mahlzeiten gemeinsam zubereiten und zusammen essen.
All diese Dinge machen dieses Ferienhaus so wundervoll und ihr werdet noch lange nach eurem Aufenthalt in gemeinsamen Erinnerungen schwelgen.

DK
D.
sagde , Danmark

Huset ligger skønt. Dejlig privat og tæt på stranden.
køkkenet virker upåklageligt og poolområdet med sauna og dampbad er helt i top.
Skønt med et træningsrum som oven i købet ligger i en særskilt bygning. Det var et kæmpe plus.
Det bedste hus vi har besøgt længe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit kleinen Abzügen. Teilweise zu wenig Geschirr und das auch sehr wild verteilt in den unzähligen Schubladen in der eigentlich schönen Küche.
Betten sehr bequem, jede Menge Möglichkeiten, sich auch bei schlechtem Wetter die Zeit zu vertreiben. Prinzipiell eher ein Haus für eine größere Erwachsenengruppe, für Kinder gibt es Rings ums Haus gar nichts. Der Pool ist auch ziemlich tief und recht kühl.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:260 / 1.500
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (220 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...