Luksuriøst sommerhus med pool og wellness tæt på stranden

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Vestslugen 8, Blåvand - Søg på husnr. 60179

På Vestslugen 8 finder I alt, hvad feriehjertet begærer. Sommerhuset har ikke kun god plads til 10 personer og 1 hund, men er også udstyret med swimmingpool og wellness – og så er der kun 500 meter til stranden. Dette nybyggede (2019) luksushus er et sandt ferieparadis!

Swimmingpool, udendørs spabad, sauna og meget mere

Det storslåede sommerhus i Blåvand råder blandt andet over en 30 kvadratmeter stor indendørs swimmingpool, et udendørs spabad til 4 personer og en stor sauna. Ligegyldigt, om I skal holde ferie med familien og børnene eller med vennerne, er I garanteret underholdning for alle her. Efter en forfriskende dukkert kan I samles til fælles madlavning i det veludstyrede køkken.

Sovepladserne er fordelt på 5 gode soverum, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage med en god bog. For at gøre jeres ferie så afslappende som muligt, er huset udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil kommer en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Midt i Blåvands klitlandskab med lækkert udeareal

På terrassen kan I læne jer tilbage i liggestolene med en kold drink eller tænde op i udespaen og slappe af i varmen under den blå himmel. De solrige aftener er oplagte til en god grillmiddag rundt om havebordet, hvor morgendagens planer og feriens spændende udflugter kan blive lagt.

Sommerhuset er omgivet af smuk natur. Fra de store vinduer har I udsigt ud over det fantastiske klitlandskab, som indbyder til lange gåture gennem den åbne hede. Den kilometerlange strand er et besøg værd hele året rundt og byder altid på nye, unikke naturoplevelser.

I Blåvands bymidte finder I flere indkøbsmuligheder, restauranter og forretninger. Der er også aktivitetstilbud for alle aldre; både minizoo, bunkermuseum og det berømte bolsjekogeri.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:260 / 400
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Dampkabine.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...