Hyggeligt stråtagshus til 6 personer med lukket terrase

3
icon
icon
icon
Sandtoftevej 57, Blåvand - Søg på husnr. 60170

Dette hyggelige, stråtækte murstenshus, som byder på plads til op til 6 personer på 2 etager, kan blive jeres næste feriehjem! Afskærmet beliggenhed i udkanten af Blåvand og stort grundstykke med gyngestativ til de små feriegæster.

Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gratis internet

Med cirka 115 kvadratmeter, køkken med opholdsrum med integreret køkken, et soveværelse og et badeværelse på stueetagen – to soveværelser på første sal – finder I god plads til hele familien. Om aftenen kan I samles til en god film foran den knitrende brændeovn, der spreder både varme og god ferieatmosfære.

De praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper godt til med de huslige pligter, så I har endnu mere tid til at solbade på den lukkede terrasse. Takket være den stabile internetforbindelse kan I uden problemer streame film og serier på den medbragte elektronik.

Lukket terrasse, gyngestativ og masser af plads

Sommerhuset på Sandtoftevej 57 – i udkanten af Blåvand – ligger på en grøn plet med høje træer, som rammer grunden ind og sørger for, at I kan sidde på terrassen helt ugeneret. På græsplænen er der masser af plads til at børnene kan lege eller spille bold. Der står også et gyngestativ til rådighed for de mindste.

Den lukkede terrasse er udstyret med gode havemøbler og indbyder til ren afslapning i solens stråler med yndlingsbogen i hånden og en kold drink ved siden af. Her er der rigtig mulighed for at lade batterierne op, mens fuglene synger i trætoppene, og aftensmaden steger på grillen. I kan også roligt lade børnene lege på den lukkede terrasse, mens I planlægger morgendagens udflugter.

Blåvands centrum ligger cirka 2.000 m væk. Her er der underholdning for enhver smag med shopping, caféer og restauranter og diverse aktivitetstilbud. Den rene badestrand er helt sikkert også et besøg værd – og har I mod på det, kan I begive jer op i toppen af Blåvandshuk Fyr, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over den imponerende vestkyst.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...