Hyggeligt sommerhus med sauna og spa tæt på smuk natur

4
icon
icon
icon
icon
Hedetoftvej 130, Blåvand - Søg på husnr. 60157

Dette charmerende sommerhus i Blåvand er en drøm for både naturelskerne og de wellnessglade feriegæster. I indretningen er der stort fokus på komfort, og det store badeværelse er udstyret med både spabad, sauna og gulvvarme. Beliggenheden er skøn, i den nordlige del af Blåvand, med en stor åben hede som nabo!

Komfort, hygge, wellness og samvær

Det fine træsommerhus på Hedetoftvej 130 rummer med sine 98 kvadratmeter plads til 6 personer. Lyse farver pryder vægge og lofter, møblementet er udvalgt med stort fokus på komfort, og overalt i huset hersker en hyggelig og afslappende feriestemning.

Der er masser af mulighed for at slappe af og tanke nye kræfter på ferien. I stuen kan I slænge jer på sofaen med en god bog og en varm kop kaffe, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, og på det store badeværelse – med gulvvarme – kan I forkæle jer selv ekstra i husets sauna og spabad.

Det åbne opholdsrum med integreret køkken sætter rammerne for en ferie i samværets tegn, og med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset får I endnu mere tid til at nyde tiden sammen, mens hverdagens hjælpere tager sig af de huslige pligter.

Overdækket terrasse og smuk natur i nabolaget

Rundt om huset går en skøn terrasse med et overdækket stykke, hvor I altid kan finde en plads i solen – eller i skyggen, hvis det bliver for varmt på sommerdagene. Der er både havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage, og med husets grill kan I forberede en lækker middag i aftensolen.

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i udkanten af den nordlige del af Blåvand lige ved siden af et stort åbent hedeområde, hvor I kan gå lange ture og udforske den vestjyske natur på nært hold. 

Blåvands livlige bymidte ligger kun små 10 minutters gang fra huset, og her finder I et hav af underholdningstilbud for både store og små. Den kilometerlange sandstrand byder desuden på imponerende naturoplevelser hele året rundt.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.645
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...