Sommerhus i klitterne tæt på stranden, med sauna og anneks

3
icon
icon
icon

Sydslugen 26, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60026
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Går I også og drømmer om et sommerhus midt i klitlandskabet? Så har I fundet det perfekte hus her på Sydslugen 26. Her kan I holde ferie med op til 6 personer, fordele jer i hovedbygningen og annekset, og nyde godt af den gode indretning med sauna, brændeovn og meget mere.

Feriehus midt i klitterne med sovepladser i annekset

På idyllisk vis omslutter klitterne huset, mens vinden fører en brise af frisk havluft over terrassen. Nyd feriedagene udenfor i liggestolene, eller gør det hyggeligt inde i stuen med en god film og brændeovnen, der knitrer i baggrunden.

I det rummelige træhus har I god plads til at brede jer og slappe af. Læn jer tilbage i sofaen med en god bog eller en film i fjernsynet, eller ryk ud i den hyggelige udestue med en nybrygget kop kaffe, mens I har udsigt til klitlandskab så langt, øjet rækker.

Til middag kan I samles om spisebordet til masser af grin og gode snakke om dagen, der er gået, og nyde et lækkert måltid, som I sammen har tilberedt i det åbne køkken. I aftentimerne står saunaen klar til at sørge for total afkobling, inden I dejligt trætte lægger jer godt til rette i sengene.

Bo i klitlandskabet med kort vej til stranden

Jeres feriehjem på Sydslugen 26 ligger i et skønt område i Blåvand, og I har en helt fantastisk udsigt til Fyret og det smukke klitlandskab. Til fods på de små snoede stier når I også hurtigt stranden, og om aftenen kan I betragte den smukke aftenhimmel fra terrassen, når solen går ned.

På en rask gå- eller cykeltur kommer I også hurtigt til købmanden, hvor I finder alt, hvad ferien har brug for – og måske en ekstra snack til filmaftenerne på sofaen.

Blåvand er fyldt med smukke og naturskønne omgivelser, og i vandreskoene eller på cykel kan I udforske det fantastiske landskab. Den livlige bymidte er også bestemt et besøg værd, og her finder I masser af butikker, forretninger og hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60026

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses schöne Haus besticht durch seinen Wintergarten! Es ist hell und freundlich, die Einrichtung schön, die Küche funktional. Der Wohnraum ist großzügig, jeder findet hier sein Eckchen zum Lesen, Spielen oder Stricken. Die Betten (im ersten Schlafzimmer) sind relativ weich, trotzdem ließ sich darin gut schlafen. Es gibt keinen Kleiderschrank aber eine geräumige Kommode. Süß ist das Nebenhaus, ideal für die Reise mit größeren Kindern oder Freunden. Das Haus liegt relativ nah an dem Weg, sodass Spaziergänger neidisch auf den reich gedeckten Frühstückstisch schauen können. Alles in allem sehr gemütlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geschmackvoll eingerichtet, großzügig und hell und mit einem sehr schönen Wintergarten ausgestattet. Das Doppelbett im Annex ist schmal, aber der Annex selbst sehr gemütlich. Die Küche ist prima ausgestattet, wir haben den Induktionsherd genossen und die drei Sitzmögichkeiten mit Tisch (fast vier). Man kann gut mit einer größeren Familie oder einer Freundesgruppe kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Lage im Naturschutzgebiet mit dem Blick auf den Leuchtturm ind schneller Weg zum Strand.
Gute Aufteilung der Räume im Haus.
Viele kleine Sitzecken zum Entspannen.

Das Elternschlafzimmer war sehr klein und man musste vom Fußende ins Bett.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trælaminat trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...