Stort feriehus i Blåvand med sauna, spa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Solsiden 36, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60108
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en ugeneret grund i Blåvand ligger denne perle af et feriehus, opført i 2017. Den omfattende indretning inkluderer blandt andet spabad, sauna og aktivitetsrum med billard og bordfodbold, og den fredfyldte beliggenhed er perfekt til slap af-dage på den lækre terrasse – Solsiden lever rigtigt op til sit navn.

Stilfuld indretning med wellness, billard og bordfodbold

Det nyligt opførte feriehus på Solsiden råder over hele 144 kvadratmeter og byder op til 8 feriegæster velkommen i dets stilfulde og åbne omgivelser. Her er der lagt op til en familieferie med alt, hvad dertil hører.

Store vinduer i opholdsrummet lukker solens lys og den idylliske natur indenfor og sørger for en imødekommende stemning, og kombineret med det moderne interiør er rammerne sat for en ferie med stort F – med masser af underholdning og ekstra wellness. For energibesparende varme er der installeret et moderne luft til vand varmesystem – således har I hele året rundt et dejligt indeklima med gulvvarme uden høje strømomkostninger.

Blandt de voksne vil spabadet og saunaen blive et sikkert hit, og her er der rig mulighed for at lade batterierne op, mens børn og barnlige sjæle kan få timevis til at gå i det underholdende aktivitetsrum med både playstation, billard og bordfodbold.

Ugeneret beliggenhed og lækker, overdækket terrasse

I får en rigtig skøn beliggenhed i Blåvands lyngklædte landskab, blandt de høje træer. I kan altså helt ugeneret slappe af i solen på den lækre terrasse, som både er overdækket og har gode lækroge, hvor I kan sætte jer med en god bog, mens børnene leger på gyngestativet.

På de lune sommeraftener kan I grille lækre steaks til hele familien, og I kan holde middag under åben himmel på terrassen, mens morgendagens planer bliver lagt.

Med dette feriehus på Solsiden 36 kommer I til at bo en rask gåtur fra både badestranden og Blåvands centrum, hvor der er spændende oplevelser at finde hele året rundt for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60108

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon beim Eintreten ins Haus war klar: das wird ein Superurlaub im perfekten Haus. Zunächst dachten wir der Weg zum Bäcker wäre etwas weit aber dann war klar, dass wir jeden Tag zu Fuß den Weg schaffen konnten. Also auch die Lage des Hauses ist super.
Im Haus gibt es alles was man im Urlaub benötigt. Bestens ausgestattete Küche, 2 schöne Bäder und ausreichend große Schlafzimmer. Immer belegt waren die Spielbereiche. Krökeln, Billard und Tischtennis-was will man mehr! Dieses Haus können wir nur weiterempfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super-schönes Ferienhaus, das keine Wünsche offen lässt. Unbedingt empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes neues Ferienhaus mit gut ausgestatteter Küche. Sehr schön ist die Ausstattung mit Kicker, Billardtisch und Tischtennisplatte.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:144 / 2.152
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...