Skøn luksusferie i dette stilfulde feriehus med aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 68, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60006
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter en ferie, der er lidt ud over det sædvanlige? På Sandtoftevej 68 får I et lækkert sommerhus med stilfuld indretning, aktivitetsrum med bordtennis og spa og sauna – her er noget til enhver smag.

Kærlighed ved første blik med stilfuld og venlig indretning

Det flotte hus ligger i Blåvands flotte ferieområde, og her er kærlighed ved første blik, så snart I træder ind over dørtrinnet. Her vil I blive budt rigtig varmt velkommen af den stilfulde og venlige indretning, som skinner igennem i alle afkroge af huset.

Det rummelige hus har rigtig fin plads til de 8 personer, med sovepladser fordelt på 4 flotte soveværelser med dobbeltsenge. Det er tilmed udstyret med et ekstra badeværelse, så I slipper for morgenstress og lange toiletkøer.

På det største badeværelse finder I både en sauna og et spabad, hvor I rigtig kan forkæle jer selv efter en lang dag i den friske luft. Børnene får rig mulighed for leg og spil i aktivitetsrummet, imens I læner jer tilbage i varmen og nyder feriefreden i fulde drag.

Dejlig ferie året rundt og masser af udflugtsmuligheder

På terrassen står havemøblerne klar til at tage hånd om jer på de varme dage, og med fødderne opad i liggestolene, imens de andre forbereder aftensmaden i udekøkkenet vil der helt sikkert blive tilbragt mange dejlige feriestunder langt væk fra hverdagen.

I de kolde måneder sørger brændeovnen for masser af varme og god stemning i stuen, og der findes næppe noget hyggeligere end at tilbringe en dejlig dag på sofaen, mens regnen trommer på ruden udenfor, og blæsten suser af sted.

Når den næste feriedags udflugter og planer skal snakkes igennem rundt om middagsbordet, er der masser af ting at tage fat i. Tag en tur til stranden, hold en shoppedag med cafébesøg og hygge i Blåvand, eller nyd udsigten fra Blåvandshuk Fyr. Mulighederne er uendeligt mange.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60006

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgerüstet und schön eingerichtet mit tollen Bildern.

DE
D.
sagde , Jork

Modernisiertes, gut ausgestattetes Haus mit einzelnen Schwächen im Detail (Kaputter Lampenschirm, ausgerissene Lausprecherbespannung, tlw. ältere Möbel). Viel Terrassenfläche und Außenküche mit Spüle und Grill, allerdings kommt die Sonne in Herbst, Winter und Frühjahr nicht auf die Terrasse, weil hohe Bäume an der Grundstücksgrenze Schatten werfen.
Angenehm ist, dass es zwei Bereiche für Schlafzimmer+Bad gibt, so dass eine gewisse Trennung z.B. bei zwei Familien möglich ist. Auch der abgetrennte Aktivitätsraum ist gut. Guter recht neuer Billianrdtisch mit Tischtennisplattenauflage, und die Tatsache, dass es ein abgetrennter Raum ist, ist gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberes und modernes Ferienhaus mit guter Raumaufteilung

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 2.752
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...