Lækkert luksushus med sauna, spa, aktivitetsrum og volley

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 16A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60094
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1050 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lyse og åbne rum samt en moderne indretning sætter i dette nye hus rammerne for en både aktiv og afslappende ferie. Det femstjernede hus til 8 personer er udstyret med flere lækre faciliteter, som garanterer underholdning for både store og små; wellness for krop og sjæl i saunaen og spabadet, og intense volleyballkampe og billardturneringer.

Spil og konkurrencer eller afslapning og wellness – bestem selv

Lyse lofter, gulve og vægge, skaber sammen med en moderne og smagfuld indretning den helt rigtige ferieatmosfære. Stue- og spiseafdelingen med den hyggelige brændeovn fungerer som husets midtpunkt, og det veludstyrede køkken rummer alt, hvad feriekokkene har brug for.

Der er ingen tvivl: Hedetoftvej 16 A vil falde i god jord hos hele familien. Mens mor og far slapper af på sofaen med en nybrygget kop kaffe, kan børnene konkurrere i billard, dart og bordtennis i aktivitetsrummet.

Og ikke nok med det – de wellnessglade gæster vil også føle sig godt tilpas. Det største af husets 2 badeværelser gemmer nemlig på sin egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I rigtig kan få varmen og koble af efter en lang og spændende feriedag.

Volleyball og stille sommeraftener på den overdækkede terrasse

Helt ugeneret i udkanten af ferieområdet ligger dette feriehus, på en dejlig grund midt i den grønne natur. Den store træterrasse, der omgiver huset, er godt udstyret med gode havemøbler og både gas- og kulgrill, så I kan dase i solen dagen lang og runde dagen af med en lækker grillmiddag i den lune og stille sommeraften.

Til børnene er der sat rutsjebane og gyngestativ op, og ud over græsplænen er der også sat en volleynet op, så hele familien kan samles om et spændende spil volleyball på en varm forårs- eller sommerdag – inden det er tid til kolde forfriskninger.

Blåvands centrum og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort køretur væk, og her finder I et hav af forskellige muligheder for afveksling i ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60094

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit Kamin und kleiner Sauna und einem Aktivitätsraum mit Billard, Tischtennis und Dart.
Vom Wohnzimmer,wie vom Aktivitätsraum gehen jeweils 2 recht kleine gemütliche Schlafzimmer mit Doppelbetten und Schrank ab.
Für 8 Personen ist der Kühlschrank für unser empfinden ( wir waren mit 6 Erwachsene im Haus) etwas klein, ansonsten ist die Küche gut ausgestattet mit Induktion, Mikrowelle und großem Geschirrspüler
Der große Esstisch lädt zu Spielerunden wie zu gemeinsamen Essen ein
Das Sofa ist groß und gemütlich und mit dem Kamin wird es dann richtig "hyggelig"
Da wir im Winter da waren können wir nichts zu der Terrasse, dem Grill oder dem Garten sagen

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches Haus in sehr ruhiger, naturnaher Lage in dem der Urlaub bei jeder Witterung zum Erfolg wird. Gemütliches Wohnzimmer, tolles Spieleangebot und Wellnessausstattung machen das Entspannen leicht. Auch als Winterhaus dank energieeffizienter Fußbodenheizung und Luftwärmepumpe gut geeignet (wir hatten Minusgrade und Schnee).
Gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliches Ferienhaus in dem man gut entspannen und abschalten kann, egal bei welchem Wetter.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 2.293
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, Bordtennis, trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...