Lækkert luksushus med sauna, spa, aktivitetsrum og volley

5
icon
icon
icon
icon
icon
Hedetoftvej 16 A, Blåvand - Søg på husnr. 60094

Lyse og åbne rum samt en moderne indretning sætter i dette nye hus rammerne for en både aktiv og afslappende ferie. Det femstjernede hus til 8 personer er udstyret med flere lækre faciliteter, som garanterer underholdning for både store og små; wellness for krop og sjæl i saunaen og spabadet, og intense volleyballkampe og billardturneringer.

Spil og konkurrencer eller afslapning og wellness – bestem selv

Lyse lofter, gulve og vægge, skaber sammen med en moderne og smagfuld indretning den helt rigtige ferieatmosfære. Stue- og spiseafdelingen med den hyggelige brændeovn fungerer som husets midtpunkt, og det veludstyrede køkken rummer alt, hvad feriekokkene har brug for.

Der er ingen tvivl: Hedetoftvej 16 A vil falde i god jord hos hele familien. Mens mor og far slapper af på sofaen med en nybrygget kop kaffe, kan børnene konkurrere i billard, dart og bordtennis i aktivitetsrummet.

Og ikke nok med det – de wellnessglade gæster vil også føle sig godt tilpas. Det største af husets 2 badeværelser gemmer nemlig på sin egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I rigtig kan få varmen og koble af efter en lang og spændende feriedag.

Volleyball og stille sommeraftener på den overdækkede terrasse

Helt ugeneret i udkanten af ferieområdet ligger dette feriehus, på en dejlig grund midt i den grønne natur. Den store træterrasse, der omgiver huset, er godt udstyret med gode havemøbler og en fin grill, så I kan dase i solen dagen lang og runde dagen af med en lækker grillmiddag i den lune og stille sommeraften.

Til børnene er der sat rutsjebane og gyngestativ op, og ud over græsplænen er der også sat en volleynet op, så hele familien kan samles om et spændende spil volleyball på en varm forårs- eller sommerdag – inden det er tid til kolde forfriskninger.

Blåvands centrum og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort køretur væk, og her finder I et hav af forskellige muligheder for afveksling i ferien.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...