Lækkert spahus med sauna, udespa og aktivitetsrum i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60044
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så er Gl. Skolevej 8 i et nybygget område i Blåvand den perfekte adresse! Det femstjernede feriehjem har plads til op til 8 personer (og 2 hunde) og er udstyret med lækre faciliteter for enhver smag; blandt andet sauna, spabad, udespa og ikke mindst et aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey og dart.

Femstjernet indretning med sauna, spa og aktivitetsrum

Det 175 m² store træhus fortjener alle sine fem stjerner, og den stilrene og omfattende indretning tikker alle bokse. I får ikke kun et flot og rummeligt feriehjem, men også flere lækre highlights, der gør ferien endnu bedre.

Det veludstyrede køkken er slået sammen med stuen, og i de 4 rummelige soveværelser er I garanteret en god nats søvn i de komfortable dobbeltsenge. Oven i det sørger 2 badeværelser for minimal kø til bruseren om morgenen.

Slut en frisk feriedag af med en wellnessaften i det største badeværelse, hvor den varme sauna og det boblende spabad sørger for total afslapning, mens de konkurrenceglade familiemedlemmer hygger sig med bordfodbold, dart og airhockey i aktivitetsrummet.

Stor træterrasse, udespa og god beliggenhed tæt på by og hav

Huset er omgivet af en stor træterrasse, hvor I alle hurtigt finder en plads i solen. Havemøbler og grill står klar, så I kan holde en hyggelig middag under åben himmel, og på de varme sommerdage kan I dase i liggestolene og nyde feriefreden i fulde drag med en kold drink i hånden. Udespaen står også klar til at byde på lidt ekstra luksus!

Ved siden af terrassen finder I en lille legeplads til børnene, og I kan nemt holde øje med dem, mens de leger. Skal der brændes lidt ekstra krudt af en dag, er et strandbesøg også oplagt, og den uendeligt store sandkasse er et paradis for både børn og hunde.

Blåvands hyggelige bymidte ligger i gåafstand til huset, og de mange forretninger, spisesteder og selvfølgelig det populære bolsjekogeri garanterer flere timers underholdning.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60044

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes und komfortables Ferienhaus, dass so gut wie keine Wünsche auslässt. Entspannung im Jacuzzi oder Action beim Tischkicker. Eine große Terasse die von mehreren Seiten genutzt werden kann, dabei liegen diese jeder sehr dicht an den Nachbarhäusern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt wie es ist. Günstig gelegen zum Strand wie zum Einkaufen. Es ist sehr modern eingerichtet mit allem was man benötigt. Es fehlte an nichts. Das Sofa ist ein bißchen sehr niedrig zum aufstehen. Ein Sessel mit Hocker wäre achön gewesen um die Beine mal hochzulegen. ( wir waren alle Ende 60Jahre)

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, dass wir immer weiter empfehlen können!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...