Luksushus i Blåvand med spa, sauna og fantastisk beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon
6028
Sønder-Vasevej 76, Blåvand - Søg på husnr. 60102

Trænger I til en herlig luksusferie i skønne omgivelser? Så er dette flotte sommerhus helt sikkert noget for jer. Her får I et lækkert hus på en herlig stor grund, med sauna og spabad, og en helt fantastisk beliggenhed nær stranden og centrum i Blåvand.

Lækkert og rummeligt hus med plads til masser af hygge

Så snart I træder ind ad døren på Sønder Vasevej 76, vil I mærke, hvordan ferien allerede er startet. Det lækre og rummelige hus sætter helt fra start rammerne for en luksuriøs sommerhusferie med alt, hvad feriehjertet begærer.

Indretningen er ikke kun flot og moderne, men samtidig fyldt med personlighed, så I vil føle jer godt hjemme. Huset har hele tre badeværelser; to, der ligger sammen med soveværelserne, og et sidste stort badeværelse, hvor I desuden finder et spabad og en sauna, som helt sikkert også vil blive flittigt brugt i løbet af ferien.

Det åbne køkken- og stueområde indbyder til masser af samvær og hyggelige stunder med fælles madlavning og filmhygge på de sene aftener. Der er desuden flere fjernsyn i huset, så alle kan se deres yndlingsprogrammer.

Skøn terrasse, hundegård og fantastisk beliggenhed

Indvendigt som udvendigt, alt er udført til punkt og prikke her. Huset er omkranset af en herlig stor græsplæne og indrammet af træer, så I ugeneret kan nyde dagene på terrassen. Også hunden er der tænkt på her – og i hundegården kan den lege frit, mens I soler jer i liggestolene.

Det tager kun få minutter at nå den skønne strand, og den er et besøg værd i al slags vejr. Ikke kun om sommeren, når I kan soppe i vandkanten, men også i de kolde og blæsende måneder, hvor I på afstand kan betragte de mægtige bølger boltre sig.

Ud over at ligge tæt på stranden er huset også rigtig centralt beliggende i forhold til indkøb. På en kort gåtur når I Blåvands centrum, og den hyggelige ferieby har masser at byde på, både butikker, caféer og restauranter og sågar et bolsjekogeri.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:156 / 1.890
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...