Luksushus i Blåvand med spa, sauna og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 76, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60102
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en herlig luksusferie i skønne omgivelser? Så er dette flotte sommerhus helt sikkert noget for jer. Her får I et lækkert hus på en herlig stor grund, med sauna og spabad, og en helt fantastisk beliggenhed nær stranden og centrum i Blåvand.

Lækkert og rummeligt hus med plads til masser af hygge

Så snart I træder ind ad døren på Sønder Vasevej 76, vil I mærke, hvordan ferien allerede er startet. Det lækre og rummelige hus sætter helt fra start rammerne for en luksuriøs sommerhusferie med alt, hvad feriehjertet begærer.

Indretningen er ikke kun flot og moderne, men samtidig fyldt med personlighed, så I vil føle jer godt hjemme. Huset har hele tre badeværelser; to, der ligger sammen med soveværelserne, og et sidste stort badeværelse, hvor I desuden finder et spabad og en sauna, som helt sikkert også vil blive flittigt brugt i løbet af ferien.

Det åbne køkken- og stueområde indbyder til masser af samvær og hyggelige stunder med fælles madlavning og filmhygge på de sene aftener. Der er desuden flere fjernsyn i huset, så alle kan se deres yndlingsprogrammer.

Skøn terrasse og fantastisk beliggenhed

Indvendigt som udvendigt, alt er udført til punkt og prikke her. Huset er omkranset af en herlig stor græsplæne og indrammet af træer, så I ugeneret kan nyde dagene på terrassen.

Det tager kun få minutter at nå den skønne strand, og den er et besøg værd i al slags vejr. Ikke kun om sommeren, når I kan soppe i vandkanten, men også i de kolde og blæsende måneder, hvor I på afstand kan betragte de mægtige bølger boltre sig.

Ud over at ligge tæt på stranden er huset også rigtig centralt beliggende i forhold til indkøb. På en kort gåtur når I Blåvands centrum, og den hyggelige ferieby har masser at byde på, både butikker, caféer og restauranter og sågar et bolsjekogeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60102

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes Ferienhaus in bester Lage. Nur wenige Gehminuten zum Ortskern, der Strand sogar noch näher. Wir waren mit 4 Erwachsenen, 2 Kindern und 1 Hund hier und haben uns sehr wohlgefühlt. Im Haus fehlte uns an nichts – auch der Aussenbereich mit der großen Terrasse, Sitzgruppe und Grill bietet alles was man für einen gemütlichen Abend benötigt. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. Perfekt für 6 Personen. Jedes Schlafzimmer hat ein Badezimmer. Die Terrasse ist ein Traum, man kann immer Schatten und auch
Sonne haben. Für uns ein Haus wo es nichts zu beanstanden gab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentrale Lage, Strand sowie das Zentrum von Blavand sind fussläufig sehr gut zu erreichen. Das Haus bietet sehr guten Comfort. Wir haben tatsächlich nichts vermisst!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:156 / 1.890
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...