Luksushus med spa, billard og fitness i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60002
12 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
7 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands naturskønne ferieområde ligger dette attraktive feriehus ved Bjergbovej 9, der i den grad tikker alle bokse. Det topmoderne spahus råder ikke kun over luksuriøse faciliteter som indespa til 7 personer, udespa, sauna og dampbad – der er også sørget for noget til de aktive feriegæster med et kombineret aktivitets- og fitnessrum med Technogym udstyr! Alt inventar er topkvalitet blandt andet med Miele hvidevarer.

Kvalitetsbevidst indretning med aktivitetsrum og wellness

I det luksuriøse aktivitetshus får I hele 300 m² topmoderne og kvalitetsbevidste omgivelser med alt, hvad feriehjertet begærer.

Tag en slapper i spabadet enten indenfor eller i udespaen med en kold drink fra baren, eller hold en rigtig wellnessaften med et besøg i dampbadet eller den varme sauna. Læn jer tilbage i lædersofaen med et glas rødvin, mens mørket falder på, og brændeovnens knitrende flammer fylder stuen med varme.

Imens livsnyderne slapper af på luksuriøs vis, kan de aktive feriegæster samles i det kombinerede aktivitetsrum til en omgang billard eller en lille fitness-session – efter en tur på løbebåndet eller kondicyklen vil I helt sikkert sove ekstra godt om natten.

Den hyggelige hems udgør en ekstra hyggekrog og bliver et sikkert hit blandt de små gæster.

Nyd den friske luft hele året rundt på den store terrasse

Det store feriehus råder over en tilsvarende stor terrasse, hvor der er flere fine kroge med havemøbler og liggestole. Dele af terrassen med et langt spisebord og gasgrill er tilmed overdækket så I kan nyde naturen og den friske luft selv på regnfulde dage. Som ekstra luksus er der opsat varmelamper på terrassen, så I kan nyde aftenen lidt længere. På den åbne del af terrassen kan I nyde et bad i udendørsspaen og se på stjerner en klar aften.

Legehuset og trampolinen hitter sikkert blandt de små feriegæster.

Udvendigt som indvendigt – her er ikke overladt noget til fantasien, og her er I altid godt underholdt. Men får I alligevel lyst til at bevæge jer ud i området, er der flere spændende udflugtsmål i nærheden – eksempelvis  de spændende museer Tirpitz eller Flugt i Oksbøl, eller nyd den smukke udsigt fra Blåvandshuk Fyr. Blåvands centrum byder på oplevelser for store og små, og den kilometerlange sandstrand er selvfølgelig altid et besøg værd. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60002

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr Luxuriös und sehr ruhige Lage. Ein guter Ort um Energie zu tanken.
Spa und Wellnessbereich Bereich ist hervorragend und zu Empfehlen.
Der Wohnbereich ist sehr offen und modern.
Ein sehr schöner Ort

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geräumig und hell. Für 12 Personen perfekt und ausreichend eingerichtet. Für jeweils 2 Schlafzimmer gibt es 1 Bad, was sehr angenehm ist. Zusätzliche Glastüren bieten Schallschutz.
Große überdachte Südterrase lädt bei Sonnenschein auch im Herbst zum Verweilen ein. Großzügiges Aussengelände, Spielplatz, ausreichend Parkplätze.
Fitnessraum und Wellnessbereich sind großzügig eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhaft schönes Haus, super Ausstattung und Lage. Schöner Whirlpool.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:300 / 2.700
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...