Moderne feriehus med sauna, spa og trampolin i haven

4
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 41B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60064

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette blå vidunder af et feriehus – godt udstyret fra ende til anden, med sauna og spa, trampolin, og gyngestativ og sandkasse til de mindste feriegæster.

100 m² komfort og hygge med sauna og spabad

Det lyse og venlige indre byder jer straks varmt velkommen i jeres nye feriehjem, og på de 100 m² finder 6 feriegæster god plads til at brede sig ud.

De åbne omgivelser lægger op til en ferie med masser af samvær, især i den store opholdsstue med integreret køkken- og spiseafdeling. Her kan der hygges igennem med filmaftener på sofaen, varm kakao rundt om det store spisebord og kortspil på de sene aftener.

Et af feriehusets highlights er badeværelset, der gemmer på jeres helt egen wellnessoase. Her kan I hoppe en tur i spabadet eller blive varmet igennem i saunaen efter en lang gåtur i den friske havluft, mens I tanker nye kræfter og energi til endnu en spændende dag i ferielandet.

Dejlig beliggenhed tæt på Blåvands centrum

Med til ferieadressen på Hedetoftvej 41 B hører en knap 2.500 m² stor grund med masser af plads til både afslapning og leg. Mens I læner jer tilbage i havemøblerne og liggestolene og nyder varmen, kan børnene få lov til at tumle på græsplænen eller lege i sandkassen, på gyngestativet eller trampolinen, som står til rådighed fra april til oktober.

På de mange vandre- og cykelstier kan området udforskes på tæt hold, og den rige natur med vidde klitlandskaber og brede sandstrande byder på nye oplevelser hver eneste dag.

Blåvands centrum ligger kun 800 meter væk, og her er der masser af forretninger, caféer og fritidsaktiviteter at give sig i kast med. Og en ekstra bonus ved dette hus: Her får I gratis entré til svømmehallen i Oksbøl!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.925
Renoveret / Byggeår:1997 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...