Stilfuldt sommerhus med spabad og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60009
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lækker indretning, god plads, spabad og gåafstand til både stranden og centrum. Dette skønne sommerhus et stenkast fra hjertet af Blåvand og den hvide sandstrand har det hele og bliver med garanti et fantastisk hjem for ferien.

Herlig feriestemning fra første øjeblik

Fald godt til fra start af i de lyse og venlige omgivelser, som gør sig gældende i alle afkroge. Den stilfulde indretning giver en følelse af rigtig luksusferie og fylder huset med den herligste feriestemning fra første øjeblik.

For at gøre ferien endnu mere luksuriøs for jer, er det store badeværelse indrettet med spabad – det perfekte valg efter en dejlig dag ude i den friske luft. Mærk, hvordan varmen fylder jer med ny energi og lad feriefreden tage over.

Det rummelige hus egner sig rigtig godt til de maks 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 flotte soveværelser, alle med dobbeltsenge, og oven i købet med helt egen udgang til terrassen.

Masser af spændende steder at se

Den delvist afskærmede terrasse giver jer god mulighed for at nyde de solrige dage helt ugeneret, og på de lune sommeraftener kan I flytte madlavningen udenfor til grillen og det fine overdækkede udekøkken.

Det er altid skønt at nyde ferien fra liggestolene, men har I brug for lidt afveksling, er der masser af steder at se. Den herlige strand er selvfølgelig et must, og her er der helt fantastiske naturoplevelser året rundt med flotte solskinsdage og imponerende bølger i stormvejret.

Med kun 200m til Blåvands hyggelige bymidte, er en shoppedag også oplagt. Her er masser af fine forretninger, caféer og restauranter, så I også nemt kan springe madlavningen over, eller måske slutte aftenen af med en softice og en gåtur i det skønne område.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60009

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und modernes Ferienhaus mit viel Platz. Es liegt zwar direkt an der Hauptstraße, das hat uns allerdings überhaupt nicht gestört. Das Haus und die Terrasse bietet viel Platz zum Spielen für die Kinder. Kommen gerne wieder 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderbar helles Ferienhaus mit viel Platz für 2 Personen. Alles auf einer Ebene zu haben, der Wohn- und Essbereich mit großem Tisch, einem Lesesessel, gemütlichem Sofa, und Fußstützen waren sehr bequem für uns.
So konnten uns unsere Kinder und Enkelkinder, die in einem eigenen Ferienhaus wohnten, gut besuchen.

DK
D.
sagde , Danmark

Det er et super dejligt hus, hvor man virkelig føler sig velkommen. Huset er hyggeligt og det føles som om ejerne selv bruger huset, hvilket vi synes det bærer præg af. Vi blev budt velkommen af friske blomster både ude og inde, har ikke før følt os budt velkommen på dennne måde

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:128 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...