Hyggelig familieferie i Blåvand med sauna og stor græsplæne

3
icon
icon
icon
Peter Malersvej 50, Blåvand - Søg på husnr. 60128

På en stor plænegrund i Blåvand ligger dette hyggelige feriehus – helt oplagt til en familieferie i det fri. Huset har plads til 6 personer, er flot og funktionelt indrettet (med sauna!) og har en god og familievenlig beliggenhed i et grønt og indrammet område tæt på Vesterhavet og Blåvand by.

Varm og imødekommende indretning med sauna

På Peter Malersvej 50 er der lagt op til en skøn familieferie i helt optimale rammer. I vil med det samme blive mødt af den hyggelige indretning, der med sine varme farver skaber en imødekommende og afslappende ferieatmosfære.

Feriehuset gennemgik i 2005 en renovering og er både flot og funktionelt indrettet med en hyggelig brændeovn, en praktisk opvaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Har I brug for at koble ekstra meget af, og kan I godt lide wellness og velvære? Husets indretning omfatter også en lækker sauna, hvor I har mulighed for at tanke nye kræfter og slappe af på bedste vis.

Åben terrasse med stor græsplæne og masser af aktiviteter i nærheden

En stor terrasse går næsten hele vejen rundt om huset, og her er der masser af plads til at solbade og nyde feriefreden – helt ugeneret. Der er havemøbler og liggestole nok til alle, og på de lune aftener kan I tænde op i grillen.

Den store græsplæne er perfekt til børnefamilierne. Her kan ungerne få lov til at lege, mens I slapper af og ser til fra liggestolene, eller hele familien kan tage et spil bold i det gode vejr.

Både det brusende Vesterhav og Blåvands charmerende bymidte ligger inden for rækkevidde, og der er masser – og alsidige – aktiviteter for hele familien. Gå en tur langs vandet, udforsk den spændende ferieby eller tag børnene med i Blåvand Zoo. Her er der noget for enhver smag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, klinker i stue, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...