Herligt feriehus i hjertet af Blåvand med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 73, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60054

I hjertet af Blåvand kun et spytkast fra centrum ligger denne cremefarvede skønhed og venter på jer. Den charmerende ferielejlighed er stilfuldt indrettet i lyse og lækre farver, har egen sauna og plads til selv det sidste familiemedlem, hunden.

Indbydende og lækkert med egen sauna

Charme og stil – denne femstjernede ferielejlighed rummer begge dele. De cremefarvede brædder sætter en idyllisk feriestemning, og indvendig venter der jer et lækkert og lyst hus, stilfuldt indrettet og med det praktiske udstyr i orden.

Det indbydende opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling kombineret i ét og med brændeovnen i midten lægger op til masser af hyggelige feriestunder sammen med familien med hjemmelavede måltider omkring spisebordet og sene aftener på sofaen.

For at gøre ferien ekstra afslappende for jer, er huset udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som overtager de huslige pligter for jer. Og imens kan I læne jer tilbage i husets dejlige sauna og koble fuldstændig af.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra centrum

På Horns Bjerge 3 – 73 får I en fantastisk beliggenhed med masser af oplevelser lige i nærheden. Har I brug for lidt afveksling fra dagene på terrassen, kan I besøge Blåvands hyggelige bymidte, som er spækket med forretninger for enhver smag, eget bolsjekogeri, spisesteder og selvfølgelig, iscaféer!

Blåvands badestrand hører til blandt Danmarks bedste, og med kun 800 meters vej er et strandbesøg helt oplagt. Her er der oplevelser for alle, og både store, små og firbenede feriegæster vil være godt underholdt.

Her får I hele feriepakken og mere til!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Renoveret / Byggeår:2016 / 2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (59 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...