Charmerende træsommerhus kun 300 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Mågevej 11, Vejers

- Sommerhusnr.: 50733
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Mågevej 11 ved Vejers Strand finder du dette charmerende træsommerhus. Huset har en fantastisk beliggenhed bare 300 meter fra Vesterhavets brusende bølger og en dejlig hvid sandstrand. Huset ligger desuden bare 200 meter fra nærmeste indkøbsmulighed. Perfekt til dig, der gerne vil holde ferie i et naturskønt område med fokus på hygge.

Charmerende både ude og inde

Uanset om I besøger huset på en solrig sommerdag eller i det tidlige efterår, så tilfører den omgivende natur masser af hygge til sommerhuset. Træhuset ligger omkranset af grønne fyrretræer og smuk natur.

Grunden er delvist lukket og har god plads til leg og udendørs aktiviteter, og rundt om huset ligger der tre små terrasser, hvor du har rig mulighed for at finde både læ og sol.

Nyd ferien i et dejligt hus

Når I træder indenfor i sommerhuset, bliver I mødt af en lys og imødekommende indretning. Huset er indrettet med et flot miks af nye og ældre møbler. Det giver indretningen masser af personlighed og varme.

Køkkenet er holdt i lyse nuancer og har god plads til madlavning. Fra spisepladsen har I direkte udgang til udeområdet. De store vinduespartier giver et flot kig til haven og lukker samtidig masser af lys indenfor i sommerhuset.

Tag på tur med hele familie

Sommerhuset ligger i et populært ferieområde, som både byder på spændende oplevelser i naturen og byer med gode shoppingmuligheder. Gå en tur til stranden, og nyd lyden af Vesterhavets bølger og synet af marehalm, der svajer i vinden. Eller udforsk den smukke natur og det rige dyreliv i områdets klitplantager.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50733

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein optimaler Grundriss. Ein Ferienhaus mit Wohlfühlcharacter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geräumig und gepflegt. Durch die bequemen Betten hatten wir einen erholsamen Schlaf. Mit seinen mehreren Terassen findet man immer einen schönen Platz zum draußen sitzen.
Durch seine Lage ist man schnell am Meer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, super gelegen und gute Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1948

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...