Skønt sommerhus med swimmingpool, spa og sauna til 9 personer

3
icon
icon
icon

Bugten 8, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51117
9 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal I holde ferie med flere familier, så er dette sommerhus på Bugten 8 i Mosevrå, der rummer plads til 9 personer, det oplagte valg for jer. I sommerhuset kan I svømme og bade i swimmingpoolen og slappe af i spaen og saunaen. Hvis I har en hund, er den også velkommen i sommerhuset.

Aktiv og afslappende ferie i poolrummet med swimmingpool, spa og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Bugten 8 i Mosevrå, har I både mulighed for at holde en aktiv og afslappende ferie. Her er der altså noget for enhver.

Sommerhusets poolrum byder på  en 18 kvadratmeter stor swimmingpool, der inviterer til mange timers sjov i vandet for feriens store vandhunde. I poolrummet finder I også en spa, hvor I kan slappe af i det varme, boblende vand. Fra poolrummet kan I også gå ind i den varme sauna, der byder på endnu mere afslapning.

Rummelig indretning med brændeovn

I sommerhuset er der god plads til alle 10 feriegæster. På sommerhusets 179 kvadratmeter er der 4 soveværelser, hvoraf 2 er at finde på førstesalen, og de resterende 2 er at finde i stueetagen. I sommerhuset er der desuden 2 mindre badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme.

Køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse i sommerhusets alrum. Alrummet indbyder til mange hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film. Brændeovnen sørger for, at den hyggelige feriestemning er i top.

Under jeres ferie skal I selvfølgelig ikke bruge en masse tid på praktisk husarbejde med at vaske op efter madlavning og med at vaske tøj. Derfor er der både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, der hjælper jer med det praktiske husarbejde.

Stort udeområde med skøn terrasse.

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 2.500 kvadratmeter stort, og her har I et stort udeområde, hvor der er masser af muligheder for både store og små. På terrassen er der både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af feriens varme og solrige dage.

Ferie for store og små i Vejers

Vejers er et skønt ferieområde, hvor der er noget for både store og små. Her kan I blandt andet opleve masser af skøn natur ad områdets vandre- og cykelstier. I kan også tage en tur til Blåvandshuk Fyr, hvor I fra toppen kan opleve en uforglemmelig udsigt over området.

I kan også tage ferieflokken med en tur i Blåvand Zoo eller på Tirpitz-museet, der begge ligger inden for kort rækkevidde fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51117

DE
D.
sagde , Deutschland

Ihr gebt euch alle die größte
Mühe,und jedem kann man's nicht Recht machen

DE
D.
sagde , Berlin

Sehr hübsches Haus, zwar nicht das neuste, aber mit Charme. Dort kann man eine entspannte Zeit verbringen. Der Pool, whirpool und die Sauna sind klasse. Die obere Etage ist eher was für die jüngere Generation, wegen der engen steilen Treppe und nicht gerade für Hunde und sehr kleine Kinder gedacht. Ich würde dort auch wieder hinfahren. Sehr ruhig. Neben der Saison waren wir die einzigen in dem Gebiet.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:179 / 2.502
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe med gulvarme i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...