Skønt poolhus med spabad og sauna på dejlig naturgrund i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30512
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Søndervang 59 i Houstrup kan 2 familier tage på ferie sammen, da der er plads til hele 8 personer i sommerhuset. Op til 3 hunde er også mere end velkomne på ferien. Sommerhuset, der er renoveret i 2020, byder på en lækker swimmingpool, et dejligt spabad og en skøn sauna, så I har rig mulighed for både at være aktive og slappe fuldstændig af under ferien. Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor I har masser af plads til at komme ud og nyde ferien udendørs.

Mange underholdende timer i pool – afslapning i spabad og sauna

På Søndervang 59 i Houstrup ligger denne perle af et sommerhus. Sommerhuset er 137 kvadratmeter stort, og med plads til 8 personer kan hele 2 familier holde en skøn ferie sammen her. Familierne kan fordele sig på sommerhusets 4 soveværelser. De 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme, sørger for, at ingen risikerer at stå i kø til toilettet om morgenen.

Til hyggelige feriestunder og dejligt samvær kan familierne samle sig i sommerhusets opholdsrum. Her kan I spille hyggelige brætspil eller se en god film i tv’et. Skal der skrues ekstra op for hyggen, kan I tænde op i brændeovnen, der også sørger for ekstra varme i sommerhuset, der ellers opvarmes af en energivenlig varmepumpe.

Sommerhusets helt store højdepunkter finder I i poolrummet. Her står en 21 kvadratmeter stor swimmingpool klar til jer, hvor I med garanti kommer til at tilbringe mange sjove timer sammen med masser af vandlege. Til dem, der ikke er de store vandhund og hellere vil slappe af, kan I læne jer tilbage i det lækre spabad, der også er at finde i poolrummet. Fra poolrummet er der også adgang til sommerhusets sauna. Det perfekte sted at slutte af efter en sjov og afslappende stund i poolrummet.

Gode terrasser og stor naturgrund i Houstrup med masser af plads

Sommerhuset ligger placeret på en dejlig naturgrund på hele 1.351 kvadratmeter, hvor der er masser af plads, I kan boltre jer på. Både børn og hunde vil helt sikkert elske at have al den plads at løbe rundt og lege på. Til børnene står der også en sandkasse klar, hvor de kan give sig i kast med at bygge flotte sandslotte.

Mens børn og hunde giver den gas i haven, kan I finde havemøbler og liggestole frem på enten den åbne terrasse eller den afskærmede og overdækkede terrasse. Her kan I slappe af og nyde ferien udendørs, mens I samtidig kan holde øje med børnene og hundene i haven.

Når aftenen nærmer sig, kan I finde grillen frem og bikse en lækker middag sammen, som I alle kan nyde på terrassen, mens dagen så småt går på hæld. Hvilken bedre måde at slutte de dejlige feriedage af på?

Oplevelser for alle i nærheden – flot natur ved Vesterhavet og i klitplantagen

Fra sommerhuset på Søndervang 59 i Houstrup har I kun ca. 4 kilometer til det skønne Vesterhav, der er en oplevelse værd på alle tider af året. Om sommeren er det helt fantastisk at bade i, og på alle tider af året er gåture i klitterne og langs vandet ren balsam for sjælen. Desuden har I kun 1,5 kilometer til den nærmeste købmand, hvor I kan klare jeres indkøb under ferien.

Vil I ud og opleve den skønne natur i Houstrup, kan I smutte en tur til Blåbjerg Klitplantage. Her kan I komme helt tæt på naturen ad de anlagte vandrestier, og jeres hunde vil elske at tage med og snuse rundt i naturen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30512

D.
sagde , Vejle

Total godt udnyttet. Ikke en eneste kvm spildt. Lækre faciliteter

D.
sagde , Danmark

Huset var hyggeligt med rigtig sommerhusstemning. Der var hvad man havde behov for.

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt hus med en perfekt indretning. Poolen, spa-badet og saunaen var skønt. Beliggenheden er i den dejligste natur, og der er rig mulighed for gode gåture
Kan kun give huser de varmeste anbefalinger, og vi vil gerne benytte det igen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.351
Renoveret / Byggeår:2020 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (29 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...