Poolhus med masser af aktivitetsmuligheder og hyggeligt vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Guldvangen 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30465
10 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
8 pers.
Standvandspa
8 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Guldvangen 18 er et lækkert, stort poolhus beliggende midt i det naturskønne Houstrup. Sommerhuset byder på en masse skønne aktiviteter. Her har I blandt andet et svømmebassin med modstrømsanlæg, spa, beachvollybane, bordfodbold, trampolin og et udendørs vildmarksbad. At terrassen og en del af grunden er indhegnet vil helt sikkert begejstre både småbørnsfamilien og hundeejerne.

Familieferie i et aktivitetshus med masser af underholdningsmuligheder

Det klassiske murstenshus med tagsten er rigtigt velegnet til familieferien – også når I er mange. Poolhuset er godt indrettet, og med 2 badeværelser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er ferielivet gjort så let og bekvemt som muligt. De 10 sovepladser er fordelt på 4 soverum, således at I har 2 soverum med dobbeltsenge og 2 soverum hver med en dobbelt og en enkeltseng.

De mange aktivitetsmuligheder giver mulighed for masser af fællesskab og leg både inde og ude. Her kan du duellere med venner og familie i beachvolly, bordfodbold, airhockey, på playstation, I kan plaske rundt i poolen, hoppe på trampolinen, eller give de mindste en svingtur på gyngen.

Sommerhuset har to varmepumper og fik i 2022 også nye solceller. Disse energibesparende tiltag er godt for både miljøet og din økonomi.

På Guldvangen 18 er der mange ekstras, som blandt andet små fodboldmål, 2 webergrill og hele 3 parasoller, samt solvogne med hynder, – i skuret findes der iøvrigt et ekstra køle-/fryseskab. Det er således et skønt hus, hvor I virkelig kan blive rystet godt sammen og få skabt mange gode ferieminder.

Så børn og hunde bliver omkring huset imens mor og far slapper af på terrassen eller forbereder grillmaden, er hele terrassen og området omkring legeredskaberne blevet indhegnet.

Wellness og udendørshygge med vildmarksbad

Om aftenen kan I lave huset om til jeres egne private wellness-spa for de voksne, – eller i kan hoppe i det udendørs vildmarksbad. Det er en hyggelig og sjov oplevelse om sommeren, men især også på stille vinteraftener. At ligge i det varme vand, sipper en lækker drink og kigge op på stjernehimlen er absolut luksus og den bedste kur mod hverdagsstress. Efterfølgende er det oplagt at sætte sig til rette foran brændeovnen i den store rummelige stue.

Udetid med skønne naturoplevelser

På Guldvangen 18 giver de gode terrasser og mængden af udendørsaktiviteter friskluftgaranti. Dertil er Houstrup med Blåbjerg plantage et fantastisk naturområde med både skov, hede, klitter og en fantastisk lang hvid sandstrand. I området er der gode stisystemer både til gåture, mountinbikes og ridning imens golfspillerne vil elske den fine golfbanen ved Henne. Her er der helt sikkert noget for en hver smag.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30465

DE
D.
sagde , Deutschland

Der schöne Aussenbereich auf dem Hunde aufgrund der kompletten Umzäunung frei laufen können ist super. Der Feuer beheizte Aussen-Sitz-Pool ist toll. Es macht viel Spass mit Freunden und einem Glas Wein bei eisigem Wetter im heissen Wasser zu sitzen und zu entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist genau das richtige für Familien mit Hund 😉 Die Kinder haben den Pool und es sind wirklich eine Menge Spiele im Haus. Da kommt auch bei schlechtem Wetter keine Langeweile auf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig gelegenes Ferienhaus mit jeder Menge Spielzeug für groß und klein. Der Pool ist super, da sind die Kinder bei schlechtem Wetter beschäftigt. Die Badetonne außen ist auch super. Das Grundstück ist groß und hat auch viel Freizeit Möglichkeiten. Die Schlafräume sind etwas klein, aber es findet jeder Platz. Wir waren mit 6 Erwachsenen und 4 Kindern sehr zufrieden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:179 / 1.894
Renoveret / Byggeår:1995 / 1995

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Bordtennis, tæppe i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...