Skønt sommerhus med brændeovn på naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Bugten 5, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51062
4 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for et par eller en lille familie er dette sommerhus på Bugten 5 i Mosevrå et oplagt valg. Her er der nemlig plads til en ferie for op til 4 personer. Sommerhuset byder på en skøn indretning med brændeovn og store vinduespartier i alrummet samt et dejligt udeområde med flere terrasser. I sommerhuset er I desuden velkomne til at have jeres hund med på ferien.

Alrum med brændeovn og godt lysindfald

I sommerhuset udgør alrummet hjertet, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange hyggelige stunder med spil, film og madlavning i løbet af ferien. I alrummet er der et godt lysindfald fra de store vinduespartier, der samtidig giver jer et skønt kig til den omkringliggende natur.

Den hyggelige stemning i alrummet bliver fuldendt af brændeovnen, der knitrer i baggrunden og spreder en dejlig varme i rummet. Derudover er sommerhuset udstyret med en varmepumpe, der sørger for gode indendørs temperaturer på energivenlig vis.

Sommerhuset på Bugten 5 i Mosevrå byder desuden på 2 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi efter en god feriedag. Der er en dobbeltseng på hvert af soveværelserne. Næste morgen begynder uden kolde fødder, da der er gulvvarme på badeværelset.

Dejligt udeområde med flere terrasser og trampolin

Sommerhuset er beliggende på en naturgrund, der er mere end 2.900 kvadratmeter stor. Her har I masser af plads at boltre jer på, og hvis I har børn med på ferien, vil de helt sikkert elske at lege rundt på grunden. Til børnene er der desuden en trampolin.

Sommerhuset har flere skønne terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage fra. På den åbne terrasse kan I læne jer tilbage i havemøbler og liggestole på en plads, hvor I kan nyde solens varme stråler.

Derudover har I en terrasse, der er overdækket og afskærmet, hvor I kan sidde i ly og læ. Her kan I samles om aftenen til en lækker middag, som I kan tilberede på gasgrillen og nyde med et godt glas vin til.

Oplev Blåvand og Vesterhavet

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Bugten 5 i Mosevrå kan I tage en tur til Blåvand. Her kan I blandt andet shoppe i byens butikker eller spise hos byens spisesteder. I Blåvand kan I også besøge steder såsom Tirpitz-museet, Blåvand Zoo og Blåvandshuk Fyr.

I skal selvfølgelig også opleve det skønne Vesterhav, der ligger 8 kilometer fra jeres ferieadresse. Ved Vesterhavet kan I nyde en sommerdag på stranden med at bygge sandslotte, bade i havet og meget mere. Hele året rundt kan I desuden nyde lange gåture på de brede sandstrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51062

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr persönlich eingerichtetes Haus, wunderbar sonniges Wohn- und Esszimmer, kleine Schlafräume. Feine überdachte Terrasse mit Außenküche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Haus, trotzdem mit gemütlicher Einrichtung. Klein aber fein!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegegenes Ferienhaus. Durch die große Fensterfront hat man das Gefühl mitten im Wald zu stehen. Sehr persönlich und mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.948
Renoveret / Byggeår:2020 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...