Hyggelig ferielejlighed til 3 personer – 300 meter fra stranden

2.5
icon
icon
icon

Mågevej 8G st - lejl. 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50150
3 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Mågevej 8G, st – lejl. 4 i Vejers Strand er der rig mulighed for et par eller en lille familie kan holde en skøn ferie sammen. Ferielejligheden rummer plads for op til 3 personer, og her venter jer blandt andet et hyggeligt alrum med plads til samvær. Fra ferielejligheden er der desuden kun 700 meter til nærmeste indkøbsmulighed og blot 300 meter til den brede sandstrand og de blå bølger.

Hyggeligt og lyst alrum

I ferielejligheden på Mågevej 8G, st – lejl. 4 i Vejers Strand er køkken, spiseplads og stue forenet i alrummet, og der er ingen tvivl om, at I kommer til at bruge mange skønne timer sammen her. I alrummet er der både mulighed for at lave mad, spille spil og se film. Efter madlavningen slipper I for at tage opvasken, da køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine.

I den 59 kvadratmeter store ferielejlighed venter jer 2 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi til jeres kommende feriedage i Vejers Strand. Det ene soveværelse er indrettet med 1 dobbeltseng, og det andet soveværelse er indrettet med 1 enkeltseng. Derudover er der 1 badeværelse i ferielejligheden, der er med gulvvarme, så I slipper for at starte jeres feriedage med kolde fødder.

Ferielejligheden er derudover udstyret med en energisparende varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at I har gode, behagelige indendørs temperaturer i løbet af ferien.

Terrasse med grill – kun 300 meter til stranden

På de lune ferieaftener kan I tilberede jeres aftensmad på grillen på terrassen og nyde en lækker middag med et godt glas vin til i de komfortable havemøbler. Efterfølgende kan I gå en tur til stranden, der ligger kun 300 meter fra ferielejligheden, for at se solnedgangen.

I kan også tage på stranden på de solrige feriedage, hvor I kan slappe af på stranden, bygge sandslotte, bade i Vesterhavet og meget mere. Derudover er det også altid skønt at gå en tur langs de smukke sandstrande.

Kort vej til indkøb

Når I skal have klaret indkøbene i løbet af ferien, kan I gøre det hos byens 2 købmandsbutikker – I har endda kun 700 meter til den nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse. Derudover er der også flere spisesteder i byen, som I kan besøge, når I selv vil slippe for madlavningen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:59 / 100
Renoveret / Byggeår:2014 / 1957

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...