Hyggeligt sommerhus med sauna til 6 personer i Vejers

2.5
icon
icon
icon

Jafdalvej 3, Vejers

- Sommerhusnr.: 50134
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie, hvor I har mulighed for at blive forkælet med ekstra afslapning i løbet af ferien? Så bør I tage et kig på dette sommerhus på Jafdalvej 3 i Vejers. I det hyggelige sommerhus kan op til 6 personer holde en skøn ferie, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning i saunaen. Desuden er sommerhuset beliggende kun 900 meter fra stranden og Vesterhavet.

Hyggelig indretning og badeværelse med sauna

Når I holder ferie, skal I selvfølgelig også slappe af, og her i sommerhuset på Jafdalvej 3 i Vejers har I endda mulighed for at blive forkælet med ekstra afslapning. På badeværelset venter jer nemlig en skøn sauna, hvor I kan komme helt ned i gear i den dejlige varme.

Til hyggelige feriestunder med hele ferieflokken er det alrummet, I skal søge mod. Alrummet forener køkken, stue og spiseplads, og derfor har I mulighed for at samles til alt fra madlavning til spil og film. Alt sammen kan akkompagneres af brændeovnens knitrende flammer, der fuldender feriestemningen.

Når I trænger til at samle ny energi til de kommende feriedage i Vejers, kan I søge mod feriehusets 3 soveværelser. To af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens feriehusets tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Delvist overdækket og afskærmet terrasse

Er ferievejret i top, er det med at komme ud at nyde det – og her er sommerhusets terrasse det oplagte sted at bevæge jer hen. På terrassen kan I finde jer en plads i solen, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og havemøblerne, mens I bare nyder solens stråler. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, og giver mulighed for ly og læ.

Til børnene er der en sandkasse i haven, hvor de kan bygge store, flotte sandslotte, mens I slapper af på terrassen. Mens dagens sidste sandslot så småt bliver færdigbygget i sandkassen, kan I gøre klar til aftenens grillmiddag på terrassen.

Kort afstand på 900 meter til stranden

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i Vejers, hvorfra I kun har 900 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, som er værd at besøge hele året rundt. Det vil ikke tage jer lang tid til fods at nå frem til de brede sandstrande og blå bølger fra feriehuset på Jafdalvej 3.

Fra sommerhuset har I desuden 1,1 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Når I skal handle ind i løbet af ferien, er der 2 købmandsbutikker i Vejers, I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50134

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Ferienhaus mit super Terrasse. Wir haben uns zwei Wochen sehr wohl gefühlt .Die Rehe kamen uns jeden Morgen und Abend besuchen .Kommen gerne wieder



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...