Hyggeligt sommerhus i Vejers med plads til op til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 64, Vejers

- Sommerhusnr.: 50151
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Med kun en frisk gåtur til stranden er dette sommerhus ideelt til en familie eller venner, som holder ferie sammen. Man føler sig straks hjemme i den lyse og venlige indretning, og her er alle fornødenheder, som en moderne familie har brug for. Udestuen forlænger naturoplevelsen, da I her kan slappe af og nyde landskabet i al slags vejr. Brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et på feriestemningen.

Familievenlig indretning med stemning af ferie

I feriehuset på Engesøvej 64 kan I glemme hverdagens stress. Det åbne køkken-alrum i forbindelse med opholdsstuen er feriehusets naturlige samlingspunkt. I det velassorterede køkken kan I tilberede lækre måltider og eventuelt lave en fælles madlavningsaften. Ved spisebordet kan I dække hyggeligt op til middagen, eller I kan spille brætspil. Senere kan I trække jer tilbage til udestuen, som er indrettet med behagelige siddepladser. Brændeovnen i stuen er placeret således, at varmen derfra kommer både spisepladsen og sofagruppen til gode.

Der er gulvvarme i badeværelset, og de 3 soveværelser er udstyret med komfortable senge, så I kan blive rigtig godt udhvilet i den friske vesterhavsluft. Der er opvaskemaskine og energibesparende varmepumpe i sommerhuset.

Dejlig naturgrund med smuk terrasse

Den 2000 kvm store naturgrund er omgivet af buske og træer, så her kan I føle jer fri. Der er masser af plads til, at børnene kan lege i sandkassen eller på gyngen. Imens kan I slappe af på den afskærmede og delvist overdækkede terrasse. De gode havemøbler indbyder til at blive hængende – f.eks. med en kop friskbrygget kaffe og et lækkert stykke kage. Om aftenen kan I tænde op i grillen til en lækker barbeque og afslutte dagen sammen.

Fantastisk strand og masser at opleve

Her på den danske vestkyst er man aldrig langt fra havet. Kun en frisk gåtur adskiller jer fra den smukke Vejers Strand. Her kan I svømme, surfe, samle skaller og nyde lange gåture langs den fine sandstrand. Det er et vidunderligt sted at slappe af og blive blæst igennem af den friske havluft.

Bagefter kan I shoppe i Vejers. Her er hyggelige, små butikker, caféer og restauranter med lækre regionale og lokale retter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.002
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...