Lækkert sommerhus med udespa kun 400 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rylevej 24C, Vejers

- Sommerhusnr.: 50137
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 400 meter fra Vesterhavets brusende bølger venter jer dette lækre sommerhus på Rylevej 24C i Vejers. Det lækre, nyrenoverede (2022) sommerhus byder inden for til en ferie for op til 6 personer, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning i den skønne udespa. Fra sommerhuset har I desuden en skøn udsigt over området.

Masser af afslapning i udespa – skøn udsigt

Når I holder ferie i sommerhuset på Rylevej 24C i Vejers, kan I se frem til at nyde masser af afslapning i løbet af ferien. Her venter jer nemlig en skøn udespa, hvor I kan tilbringe mange afslappende stunder under åben himmel – især under stjernehimmelen om aftenen er det helt fantastisk.

På sommerhusets terrasse kan I også slappe af i den friske luft, og her har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i. Fra terrassen kan I desuden nyde en skøn udsigt over området. Om aftenen kan I tilberede en middag med lækre, saftige bøffer på gasgrillen på terrassen.

Lys indretning med brændeovn

Det firestjernede sommerhus på Rylevej 24C i Vejers er nyrenoveret i 2022, og her kan I se frem til at holde ferie i en lys indretning, hvor der er den helt rette ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

Det 130 kvadratmeter store sommerhus byder på 3 soveværelser med gulvvarme, der er indrettet med i alt 6 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i, så I kan få samlet ny energi til næste feriedag. Takket være sommerhusets badeværelse og gæstetoilet slipper I for kø om morgenen.

Sommerhusets køkken er forenet med stuen og spisepladsen i alrummet, som kommer til at være jeres samlingspunkt på ferien. I alrummet er rammerne sat for skønne feriestunder for hele ferieflokken, hvor I både kan lave mad i køkkenet, se film i tv’et og spille sjove spil omkring bordet, mens brændeovnen fuldender feriestemningen i baggrunden. I alrummet har I desuden gulvvarme, der holder fødderne varme.

God beliggenhed med kun 400 meter til stranden

Sommerhuset på Rylevej 24C har en god beliggenhed i Vejers, og fra sommerhuset er der hverken langt, når I vil besøge stranden eller købe ind. Til stranden er der kun 400 meter, og på kort tid kan I nå frem til de brede sandstrande og brusende bølger. Har I cykler med, er der plads til dem i redskabsrummet.

Derudover har I kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse, og I vil derfor hurtigt kunne få købt de sidste ting, I måtte stå at mangle. I Vejers har I 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos. 

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50137

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes von Grund auf renoviertes Ferienhaus mit guter Dämmung. Daher auch sehr in der kalten Jahreszeit zu empfehlen. Wir waren Anfang November dort. Zusätzliches Hygge-Gefühl bietet der schöne Kaminofen. Das Haus ist sehr hell durch die vielen Fenster. Die Ausstattung ist sehr hochwertig und hier wurde an den Elektrogeräten nicht gespart!
Von der kleinen Anhöhe hat man zu jeder Seite einen schönen Ausblick in die Dünenlandschaft.
Oben vom großen Schlafzimmer kann man weit bis in die erste Dünenreihe schauen und bei offenem Fenster nachts der Brandung lauschen.
Wir würden sofort wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Haus auf einer Erhöhung gelegen. Die Lage in der Sackgasse macht es für Familien mit Kindern angenehm. Der Ausblick zum Sonnenaufgang ist ganz wunderbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus, super Lage, super Ausstattung, super Betten, super Whirlpool, einfach alles super!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2022 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...