Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 98, Vejers

- Sommerhusnr.: 50131
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I skønne Vejers finder I dette hyggelige sommerhus på Engesøvej 98. Det hyggelige sommerhus med brændeovn, der byder op til 6 personer inden for til en dejlig ferie, er beliggende 1 kilometer fra det fantastiske Vesterhav.

Hyggelige feriestunder i alrummet med brændeovn

Det store samlingspunkt i feriehuset på Engesøvej 98 i Vejers er alrummet, der samler køkken, stue og spiseplads i ét. Alrummet danner rammen om mange hyggelige feriestunder for hele ferieflokken, hvor I blandt andet kan være sammen om at lave mad, spille sjove spil og se gode film.

I alrummet har I desuden en brændeovn, der med sin knitren og varme sørger for, at feriestemningen bliver fuldendt. Udover brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, som sørger for et godt indeklima i feriehuset.

Når dagens sidste energi så småt er ved at være brugt op, er det de 3 soveværelser i feriehuset, I skal søge mod. I de 3 soveværelser kan i falde i søvn i dejlige senge. Der er 2 senge på 140 cm og 1 seng på 160 cm. Næste morgen starter uden kolde fødder, da der er gulvvarme på badeværelset.

Skøn plænegrund og delvist overdække terrasse

Sommerhuset på Engesøvej 98 i Vejers er beliggende på en skøn plænegrund, der er 3.000 kvadratmeter stor, og hvor I har masser af plads at boltre jer på.

Udendørs har I også en dejlig terrasse, som er det oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. Her venter jer havemøbler og liggestole, så I kan sætte jer til rette på en god plads i solen. Terrassen er delvist overdækket, så skulle I få brug for en pause i skyggen, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

Også de lune ferieaftener kan I tilbringe på terrassen, da I har en grill til rådighed, som I kan tilberede lækre grillmiddage på i løbet af ferien.

Besøg Vesterhavet og feriebyen Blåvand

På jeres ferie skal I selvfølgelig besøge det fantastiske Vesterhav, der ligger kun 1 kilometer fra jeres ferieadresse på Engesøvej 98. Ved Vesterhavet kan I gå lange ture på de brede sandstrande eller hoppe en tur i de blå bølger på en varm sommerdag.

I løbet af jeres ferie i Vejers kan I også besøge den hyggelige ferieby Blåvand. I Blåvand kan I blandt andet opleve det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr. Bestiger I de 170 trappetrin i fyret, kan I opleve en fantastisk udsigt fra toppen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50131

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, super gepflegtes kleineres Haus für 2 Personen mit großem Hund ideal.
Die Ausstattung ist sehr geschmackvoll u Küchenutensilien sind reichlich vorhanden.
Auf den vier Terrassen mit hochwertigen Möbeln findet nun immer einen Platz in der Sonne und Windschatten ;=). Wir kommen gerne noch mal wieder und empfehlen das Haus gerne weiter!

Nein, alles sehr liebe- und geschmackvoll eingerichtet

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren nun das 2. Mal in diesem Ferienhaus und es fühlte sich sofort nach „Zuhause“ an.
Die Küche wurde neu lackiert, der Geschirrspüler wurde ausgetauscht und sonst, wurden einige Küchenutensilien hinzugefügt. Das machte das Kochen natürlich noch angenehmer.
An sich würden wir sofort wieder kommen, denn von Gemütlichkeit sprießt dieses Haus nur so hervor.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sehr schön. Die große Couch in der Fernsehecke, der große Esstisch mit den Stylischen Stühlen, die gut eingerichtete Küche, das kleine Badezimmer mit der Dusche in der man genügend Platz hat und das bequeme Bett im Schlafzimmer. Hat uns alles sehr gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...